• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tjeraju nas da biramo između karijere i naše Rusije! Hačanov oduševljen Novakom i Beogradom

Autor Haris Krhalić

Karen Hačanov komentarisao je poraz protiv Novaka Đokovića na Serbia openu, a osvrnuo se i na posljednju odluku Vimbldona da zabrani Ruse.

 Karen Hačanov nakon poraza od Đokovića Izvor: Mondo/U. Arsić

Karen Hačanov uzeo je prvi set Novaku Đokoviću, ali kao i Laslo Đere i Miomir Kecmanović nije imao snage da sruši najboljeg tenisera današnjice. Upravo je Đoković nakon meča objasnio da mu "postaje rutina da gubi prvi set i potom pobjeđuje", a da se nada da će to ispraviti u finalu protiv Andreja Rubljova.

Rus se na konferenciji za medije prisjetio da je Đokovića pobijedio jednom u Parizu, ali da je skroz drugačije kada vam je Nole protivnik u rodnom gradu, kada su pune tribine za njega...

"Da budem iskren, bio sam spreman za ovo, atmosfera je kao na fudbalu. Volio bih da je ovako u Rusiji. Lijepo je kad izađeš na teren sa ovakvom podrškom, rasprodate su bile tribine, sjajna borba. Dobio sam aplauz od njih na kraju što je bilo lijepo...", poručio je Hačanov nakon meča.

Ruski teniser je rekao da se Đoković mučio do sada na Serbia openu i da je pokušao da ga napadne, ali da je potom djelovalo kao da je Srbin "pritisnuo dugme" i postao mnogo opasniji.

"Nisam imao odgovor na to, a nisam uradio ništa loše u ta dva seta!", poručio je Hačanov.

"Novak ima dva načina igre, defanzivno, vraća sve, pa kad stekne samopouzdanje onda je agresivan i napada. Ukoliko jedan dio izostane onda možeš da probaš to da iskoristiš. Ako radi oba onda je teško i moraš da rizikuješ mnogo više", dodao je Hačanov i rekao da bi volio više da igra u Beogradu.

Rus se osvrnuo i na odluku Vimbldona da njemu i njegovim sunarodnicima zabrani učešće ove godine zbog rata u Ukrajini.

"Ne želim da ulazim u debatu ni sa kim. Moj prioritet je da igram tenis. Ne želim da miješam politiku iako je politika postala dio sporta. Došli smo do dijela da biramo između naše karijere i svoje zemlje. Odluka je teška, nadam se da ce se riješiti...", zaključio je Hačanov.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC