• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak saznao protiv koga igra u finalu Serbia opena: Samo jednom je igrao protiv Rusa, evo kad je zakazan meč!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković će u finalu Serbia opena igrati protiv Andreja Rubljova. Samo jednom se do sada sastao sa Rusom i pobijedio. Evo kada se igra finale.

 Đoković u finalu Serbia opena igra protiv Ruboljova Izvor: MN PRESS

Novak Đoković se posle novog preokreta plasirao u finale Serbia opena, a protivnik u borbi za trofej biće mu sjajni ruski teniser Andrej Rubljov, kao što su mnogi očekivali i pred žrijeb!

Rubljov odlično igra ove nedjelje u Beogradu i u polufinalu nije imao naročito težak zadatak. Fabio Fonjini nije pružio preveliki otpor i "oružje je položio" već za 64 minuta. Bio je daleko od svojih najboljih dana, tako da je Andrej Rubljov slavio rutinski u dva seta - 6:2, 6:2.

Već od starta se vidjelo da će Fonjini imati problema jer je Rubljov počeo sa tri brejk-šanse, gdje se Italijan spasao, da bi potom osvojio naredna dva gema na servis Fonjinija. Ništa se nije promijenilo ni u nastavku, jednostavno Andreju je dan bio previše dobar da bi ga zaustavio neko na Fonjinijevom nivou. Već poslije sat vremena morao je da mu pruži ruku i čestita mu na trećem ulasku u finale ove godine.

"Ovo će mi biti treće finale ove godine. Igram sve bolje i bolje. Nemam šta da izgubim, uživaću na terenu, Novak igra kod kuće i biće njegov trenutak, ali ja ću probati da dam sve od sebe", poručio je Rubljov nakon meča.

Rubljov je samo u prvom meču na Serbia openu izgubio set - protiv sunarodnika Čekinata - da bi potom sa po 2:0 u setovima pobjeđivao Bedenea, Otea i Fonjinija. S druge strane, Novak Đoković je sva tri puta igrao po tri seta i poslije preokreta je bio bolji od Đerea, Kecmanovića i Hačanova.

Za one koji se pitaju kada se igra finale između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova, odgovor je da je zakazano za nedjelju od 14 časova, ako kiša ne napravi problem organizatorima u Beogradu.

Direktan prenos obezbijeđen je na RTS i Arena Sport, dok ćete i na MONDU moći da pratite uživo prenos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC