• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak okupio svoja tri musketara: Sa njima je osvojio sve i ovako ih je ispratio! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Đoković napravio sjajan gest poslije finala "Serbia Opena"

 novak đoković okupio bivši stručni štab  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Poslije poraza u finalu "Serbia Opena" protiv Andreja Rubljova, Novak Đoković je sam bio voditelj posebne ceremonije pred punim tribinama. Najbolji teniser svijeta se u Beogradu oprostio od svojih doskorašnjih saradnika, sa kojima je deceniju i po osvajao titule i postao najbolji teniser u istoriji.

Jednog po jednog, Đoković je pred navijače pozivao bivšeg trenera Marijana Vajdu, kondicionog trenera Gebharda Griča i fizioterapeuta Miljana Amanovića. Novak ih je nazvao ljudima koji su obilježili njegov život, koji su mu prijatelji, familija...

"Sa nama su svi originalni musketari. Njih trojica koji su bili sa mnom više od 10, 15 godina i sa kojima sam napravio najveće uspjehe", rekao je Đoković. "Iako sam završio saradnju sa Marijanom, Džidžijem i Miljanom, nisam imao priliku da ih sve okupim na mjestu i da upriličim i obiležim sve to i jednu eru tokom koje smo napravili velike stvari. Zato sam iskoristio priliku da ih danas okupim i da budu sa nama", rekao je Nole, pa predao mikrofon slovačkom stručnjaku Marijanu Vajdi.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

"Hvala Novaku za sve što si uradio za mene prethodnih godina, uživao sam u većini vremena. Hvala i porodici Đoković koja me je izabrala na početku kada su odlučivali ko će raditi sa Novakom. Hvala i mojoj porodici, koja me je podržala. Na kraju, hvala i meni što sam to uspio", rekao je ponosno Vajda.

Gebhard Grič je takođe izrazio veliku zahvalnost Novaku i domaćinima, a onda je mikrofon dobio fizioterapeut i Đokovićev kum, Miljan Amanović.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

"Hristos vaskrse, želim Novaku i njegovoj porodici da zahvalim za 15 godina koje smo proveli zajedno, djeluje da je bilo jako kratko, ali hvala na svim trenucima koje smo proveli zajedno i nadam se da ćeš Novače nastaviti da igraš, hvala vam svima", rekao je on.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Poslije trojice "musketara", jako dirljiv govor održao je i Noletov "teniski otac", Nikola Pilić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC