• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se oglasio - poruka Alkarazu i madridskoj publici! Đokovića još boli poraz, ali kada se bude "ohladila glava"...

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je, kao i uvijek, ostao veliki i poslije poraza u epskom meču protiv mladog Španca.

 Novak Đoković nakon poraza od Alkaraza Izvor: Fonet/AP/Manu Fernandez

Novak Đoković i Karlos Alkaraz odigrali su u Madridu meč od kojeg staje dah i nagovijestili spektakularne duele u nastavku sezone na šljaci. Posijle više od tri sata igre pobijedio je sjajni španski tinejdžer, a Nole mu je u svom, šampionskom stilu iskreno čestitao - i to odmah poslije meča.

"Zadržao je nerve veoma dobro. Impresivno je za nekog tih godina da igra tako zrelo i hrabro. Zaslužio je pobjedu", rekao je Đoković.

Novak je govorio odmah poslije meča, prije nego što je uopšte stigao do svlačionice, a novinari "Marke" prenose da nije bio previše uznemiren.

"Bio je ovo fantastičan meč i razočaran sam što nisam uspio da ga prelomim. Da sam uspio da iskoristim neke brejk lopte, bilo bi drugačije. Ipak, igrao sam na svom najboljem nivou ove godine. Kada prođe razočaranje zbog ovog poraza, vjerovatno ću imati mnogo pozitivnih utisaka iz ove nedjelje", dodao je Nole.

Đoković je i prije meča govorio da voli da gleda Alkaraza na terenu. Poslie duela u Madridu, locirao je nekoliko stvari sa kojima nije uspio da se izbori.

"Bilo je veoma teško da kontrolišem njegove loptice. Imao sam i problem sa bekhendom. Nisam mogao da se dobro namjestim i tako sam mu prepustio mnogo poena".

Đoković će otići pravo u Rim, gdje će od sledeće nedjelje učestvovati na posljednjem turniru pred početak Rolan Garosa. "Mislim da sam na pravom putu", dodao je Novak.

Na kraju večeri, Novak je na Instagramu objavio fotografije sa Alkarazom, uz komentar: "Velike stvari će doći od ovog talenta u budućnosti. Srećno u finalu sutra". Takođe, imao je poruku Đoković i za madridsku publiku. Iako mu je povremeno zviždala, napisao im je u svom stilu - "Muchas gracias Madrid!" ("Veliko hvala Madride!").

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC