• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pike koristi Novaka da se odbrani od skandala - kako može Đoković!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Đerar Pike je na udaru medija zbog skandala u vezi organizacije Kupa kralja, a kao odbranu je koristio primjer Novaka Đokovića.

 Pike se brani od skandala i pominje Novaka Đokovića Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Profimedia

Našao se Đerar Pike u centru skandala. Poslije istrage koju je pokrenuo "El konfidensijal" je ustanovljeno da je fudbaler Barselone sa predsjednikom fudbalske federacije Španije Luisom Rubijalesom dogovorio višemilionski ugovor kako bi se meč Superkupa odigrao u Saudijskoj Arabiji.

Na taj način je donio i sebi zaradu, pošto je navodno preko njegove firme "Kosmos" dobio oko 24 miliona evra. U javnosti je izašao i snimak razgovora između njih i potvrda da je došlo do dogovora. Španski reprezentativac se branio, istakao je "da je sve legalno i da ništa nije loše uradio".

Bura se ne stišava, pa je Đerar odlučio da iskoristi i srpskog tenisera tokom davanja primjera svoje odbrane. Spomenuo je i nedavno završeni "Serbia open".

"Daću vam jedan primjer. Novak je nedavno organizovao teniski turnir u Beogradu na kom je i sam učestvovao. Sudije mu nisu pomogle, čak je izgubio u finalu. Isto tako ni nama niko nije pomogao u tom finalu. Takve situacije se dešavaju u sportu i to govorim samo zato što ima sportista koji učestvuju u takvim stvarima i prije penzije. Fudbal je važan dio mog života i onog dana kada ne budem osjećao ovaj adrenalin i kada ne budem mogao da nađem motiv tada ću reći da je kraj", poručio je Pike u razgovuru za "L'Ekip".

Pike sa Barsom u subotu uveče gostuje Betisu, dok će Novak u polufinalu turnira u Madridu igrati protiv Karlosa Alkaraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC