• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit! "Polako ljudi, poznajem njenog muža"! Stadion vrisnuo zbog Novaka i Francuskinje, a Jelena sve gledala! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Sve je u redu, sve je u redu", okretao se Đoković i ka njenom suprugu i ka svojoj supruzi.

 Novak-Djokovic-i-voditeljka-Marion-Bartoli-pred-Jelenom-Djokovic Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković je furiozno pobijedio Slovaka Aleksa Molčana, prvi put je bio rival svom bivšem treneru Marijanu Vajdi, a poslije meča je napravio šou na terenu.

U razgovoru sa voditeljkom, bivšom francuskom teniserkom Marion Bartoli, on se našalio i nasmijao sve na stadionu. Nakon što je nekadašnja osvajačica Vimbldona uzela mikrofon i stala na teren, počela je da niže pitanja za najboljeg igrača na svijetu.

"Novače, odigrao si veoma koncentrisano meč protiv igrača u velikom naletu, Aleksa, koji je nedavno došao do finala Liona i na tom putu je ostvario mnogo pobjeda. Veoma mi je drago da se danas srećemo i da smo mogli da uživamo u tvom meču", rekla je ona između ostalog.

Novak je zastao, pa kroz osmijeh samo odgovorio "Uf, mnogo pitanja". Na to mu je rekla "Nedostajao si mi, prošlo je godinu dana od kada sam te posljednji put intervjuisala", rekla je ona.

Đoković joj je uzvratio: "Hvala Marion, lijepo je vidjeti te ponovo". Publika je na to podigla buku, aludiravši na "varnice" među njima, a oni su se široko nasmijali, kao i Novakova supruga Jelena na tribinama. "Polako, polako... Poznajem njenog muža i on je tu. Sve je u redu, sve je u redu", gestikulirao je Đoković ka svojoj supruzi i ka bivšem belgijskom fudbaleru, Jahji Bumedijenu, sa kojim Bartoli ima ćerku.

Novak je tako napravio šou na terenu i tokom meča i poslije njega, mada je u jednom trenutku bio i vidno nervozan poslije kratke rasprave sa sudijom Evom Azderaki Mur. Najvažnije je da je pobijedio rutinski i da se plasirao u 3. kolo protiv slovenačkog tenisera Aljaža Bedenea.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC