• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajan dan za srpski rukomet - prvo polufinale, pa onda dobar žrijeb za SP! "Orlovi" pobijedili i dobili odličnu vijest!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rukometaši Srbije prošli su u polufinale Mediteranskih igara, pa su zatim saznali dobru vijest sa žrijeba!

 Srbija saznala protivnike za Svjetsko prvenstvo u rukometu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Kakav dan za srpski rukomet - obezbijeđen plasman u polufinale Mediteranskih igara, pa potom i dobar žrjeb za predstojeće Svjetsko prvenstvo (od 11 do 29. januara 2023. godine). Sjajne vijesti za "orlove" u kratkom vremenskom razmaku.

Izabranici Tonija Đerone prvo su savladali Tunis - 35:29 (19:13) na takmičenju u Oranu, pa su nedugo zatim saznali i da će na šampionatu svijeta igrati u grupi sa Njemačkom, Katarom i petorplasiranim timom sa kontinentalnog prvenstva Afrike (od 11. do 18. jula).

Možda će vas zanimati

"Igramo protiv dvije vanevropske selekcije – Katara i petoplasirane ekipe na prvenstvu Afrike, za dvije nedjelje ćemo saznati ko će to biti. Njemačka je na papiru favorit u našoj grupi, međutim mislim da imamo kvalitet da napadnemo prvu poziciju. Mislim da smo imali dobar žrijeb, ne možemo se žaliti i možemo biti zadovoljni. Očekuju se pobjede protiv Katara i petoplasirane ekipe u Africi. Na nama je da prvi dio sezone u klubovima odradimo najbolje što možemo, da dobro iskoristimo pripremni period i spremimo se što bolje za prvenstvo koje nas očekuje", poručio je Vladimir Cupara.

Kada je u pitanju takmičenje koje trenutno traje, Srbija će protivnika u borbi za finale saznati poslije duela Španije i Alžira i ti dueli igraće se 4. jula.

"Čestitam momcima na odličnoj igri, požrtvovanosti, borbi. Svako ko je ušao u igru dao je doprinos, teška utakmica u kojoj smo na početku napravili razliku. Malo smo pali početkom drugog dijela, ali smo uspjeli da se podignemo i da privedemo meč kraju", završio je Miloš Grozdanić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC