• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak uzeo pehar, pa se okrenuo ka Kirjosu - Nisam mislio da ću ovo ikad reći!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković napravio je šou na terenu Vimbldona poslije osvajanja titule u Londonu.

 Novak Đoković govor poslije finala Vimbldona Izvor: RTS/Screenshot

Novak Đoković je šampion Vimbldona, sedmi put u karijeri osvojio je grend slem u Londonu i još jednom pokazao zbog čega je najbolji. U finalu je pao Nik Kirjos.

Srpski teniser je po završetku meča napravio šou dok je sa peharom u ruci davao izjavu na terenu. Okrenuo se ka Australijancu i nasmijao sve.

"Vratiće se Nik, ne samo na Vimbldonu, već i u drugim grend slem finalima. Znam da je teško pronaći riječi utjehe poslije poraza, ali pokazao si zašto si zaslužio i zašto si jedan od najboljih igrača na ovoj podlozi. Želim tebi i svom timu sve najbolje. Poštujem te mnogo, fenomenalan si igrač, sjajan sportista, talentovan si, sada se sve poklopilo i siguran sam da ćemo te mnogo gledati u grend slem finalima. Nisam mislio da ću ovako mnogo lijepih stvari reći o tebi s obzirom na naš odnos u prošlosti. Ok, sada je to 'bromansa' i zvanično", nasmijao se Novak.

Uslijedilo je pitanje o opkladi, dogovor je bio da poraženi plati večeru.

"Drago mi je što ste pitali, ne znam da li ćemo večeras uspjeti to da uradimo, ali nadam se da je ovo početak jednog prelijepog prijateljstva van terena."

Uslijedilo je novo pitanje, pošto je Nik putem društvenih mreža tražio da umjesto večere odu u neki klub.

"Nisam na to odgovorio, supruga Jelena bila je pored mene, hajde da počnemo sa večerom i pićem, pa da vidimo dalje", našalio se Đoković.

Ponovio je još jednom koliko uživa da igra na Vimbldonu.

"Hvala svima na aplauzima. Nemam riječi kojima mogu da opišem šta Vimbldon znači za mene i moje najbliže. Za mene je Vimbldon uvijek bio i biće poseban turnir. Inspirisao me da počnem da igram tenis, počeo sam na planini da igram tenis, tada sam gledao Samprasa kako osvaja titulu 1993. godine, dedi sam rekao da mi kupi reket. Uvijek sam zamišljao da je igranje na travi najvažnije. Samo igranje ovdje bilo je velika stvar, a kamoli osvajanje titule. Sve više mi znači, što više dolazim ovdje. Zahvalan sam što sam ponovo ovdje sa peharom."

Nastavio je u istom dahu.

"Voli i ovo mjesto mene nadam se. Najposebniji turnir, kada god izađem na ovaj teren osjećaj je poseban. Fokusiram sam u potpunosti na tenis, ljudi ovde nam pomažu da razmišljamo samo o tome i zahvalan sam što sam ovdje", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC