• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zbog Novaka sam išao protiv moje nacije"!

Nik Kirjos se još jednom dotakao svega što se dešavalo s Novakom Đokovićem pred Australijan open ove godine, kada je bio jedan od rijetkih koji je stao na njegovu stranu.

 Kirjos govorio o odnosu sa Đokovićem Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Wimbledon

Novak Đoković je osvojio sedmi Vimbldoni ukupno 21. grend slem u karijeri. Poslije trijumfa nad Nikom Kirjosom - koji je odmah napravio skandal - Đoković je hvalio Australijanca, trčao da poljubi suprugu Jelenu, a onda i poslao još jednu važnu poruku teniskom svijetu.

No, i Nik Kirjos je nastavio da privlači pažnju svojim potezima, pošto je na konferenciji za medije ponovo govorio o njegovom odnosu sa Đokovićem nakon svega što se dešavalo u Australiji.

Dok je Novak oduševljavao princa Džordža "šmekerskim" potezom nakon osvajanja trofeja, Kirjos je na konferenciji za medije govorio o Đokoviću i odnosu koji njih dvojica sada imaju.

Kirjos i Đoković su imali jako loše odnose, prije svega zbog komentara Australijanca tokom godina, ali sve se promijenilo prošlog januara. Kada je Novak vodio bitku sa australijskim vlastima po pitanju njegovog ulaska u zemlju bez vakcinacije, KIrjos je na iznenađenje svih stao na njegovu stranu i javno ga podržavao.

Zbog toga je često dobijao i zvižduke domaće publike tokom Australijan opena, ali kako kaže, to nije bio jednostavan čin.

"Ono što sam ja uradio nije bilo lako. Na neki način sam išao protiv čitave moje nacije i javno govorio o svemu. Osjećam da sada imamo dobar odnos."

Kako je rekao, Kirjos se sada osjeća najbolje tokom čitavog turnira, zbog svog pritiska koji je osećao.

"Ovo je najbolje što sam se osjećao u protekle dvije sedmice. Osjećam se sjajno, već sam popio dva piva", rekao je Kirjos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC