• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se kupao na 5 stepeni: Ovo mnogi ne bi smjeli - Novak je ušao u ledenu rijeku!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji srpski sportista koristi pauzu između turnira da se odmori i opusti.

 Novak Đoković se kupa u hladnoj rijeci na pet stepeni Izvor: instagram/jugoslavkaric

Novak Đoković trenira, zahvaljuje se navijačima na podršci i nada se promjeni pravila kako bi ove jeseni mogao da učestvuje na US Openu, ali su za to sve manje šanse. Nakon njegovih objava u kojima vjeruje da bi mogao da otputuje u SAD, javili su se Amerikanci koji su protiv toga, pa je pitanje kada ćemo Đokovića sljedeći put gledati na terenu.

Za to vrijeme, on je u Crnoj Gori gde naporno trenira. Posljednjih nekoliko dana je u Kotoru, a posjetu tom gradu iskoristio je da se okupa u jednoj od najhladnijih rijeka u ovom dijelu Evrope. Reka Ljuta koja protiče pored Kotora poznata je po svojoj izuzetno niskoj temperaturi od samo pet stepeni!

Zbog toga je kupanje u ovoj rijeci pravi izazov i za sportiste koji su spremni poput Novaka Đokovića, koji je ipak odlučio da provjeri koliko je hladna voda. Nije to Novaku prvi put, pošto je ranije u karijeri već testirao svoje tijelo na izuzetno niske temperature. U saradnji sa Vimom Hofom, koji je svojevremeno savetovao i Nenada Zimonjića, Đoković je svoje tijelo izlagao ekstremno niskim temperaturama.

Tako smo ga polugolom i bosog viđali na snijegu, kako pokušava da prilagodi tjelesnu temperaturu onoj koja je u tom trenutku napolju. Na ovaj način njegovo tijelo je očvrsnulo, a Hof koji se cijeli život bavi ekstremnim sportovima je pravi specijalac u toj oblasti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC