• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal izgubio od Ćorića, pa počeo da se pravda! Rafa zabrinuo sve pred US open: "Teško mi je"

Autor Haris Krhalić

Španski teniser ponovo je pričao o problemima sa rupturom stomačnog mišića. Bliži se US open...

 Nadal poražen od Borne Ćorića Izvor: Profimedia

Rafael Nadal izgubio je na turniru u Sinsinatiju već u drugom kolu. Hrvat Borna Ćorić ga je zaustavio poslije skoro tri sata (7:6, 4:6, 6:3). Po završetku tog duela španski teniser zabrinuo je sve, ponovo je pričao o povredi.

Španac se ponovo pravdao poslije poraza, kao što je često to radio u dosadašnjem dijelu karijere. Međutim, ono što zabrinjava i njegove navijače i organizatore predstojećeg US opena jeste njegovo zdravstveno stanje.

"Kada izgubiš, moraš da nastaviš dalje. Znam kako to da uradim. Za mene je najvažnije da ostanem zdrav. Moram da budem iskren, teško mi je da se borim sa ovakvom povredom", počeo je Nadal.

Povredu vuče još od Vimbldona i četvrtfinala sa Tejlorom Fricom. Slavio je u tom duelu poslije pet setova, da bi potom predao meč Niku Kirjosu u polufinalu.

"U posljednjih mjesec i po dana sam se dosta mučio, ruptura stomačnog mišića je tu, znate da je tu i da nije 100 odsto zaliječena. Sve to utiče na mene, posebno kada je u pitanju servis."

Nema mnogo vremena za odmor i saniranje povrede. Žrijeb za US open je 25. avgusta, turnir zvanično počinje 29. avgusta. Rafa bi trebalo da bude u glavnom žrijebu, za razliku od Novaka Đokovića koji još uvijek čeka dozvolu američkih vlasti oko ulaska u zemlju.

"Slijedi Njujork, grend slem, to je drugačiji turnir. Moram da budem spreman za te napore. Trudiću se da što više vremena provedem na terenu i na treninzima. Prije ovog meča sam odigrao samo dva seta i to na treningu", zaključio je Nadal.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC