• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Novaka Đokovića prozivaju US open: Kao svadba bez mladoženje!

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Novak Đoković ima sve manje šansi da nastupi na US openu, a mnogo ih je onih kojima to teško pada.

 Novakovi navijači prozivaju US open Izvor: Youtube/Printscreen/US Open Tennis Championships

Bliži se početak posljednjeg grend slema u sezoni, ali još uvijek nema naznaka da će Novak Đoković na njemu moći da nastupi.

Organizatori US opena oglasili su se na društvenim mrežama kratkom porukom vezanom za početak turnira, a odmah su ih sačekale na desetine poruka o srpskom teniseru!

Možda će vas zanimati

Na zvaničnom nalogu US opena na Tviteru objavljena je kratka poruka koja podsjeća fanove da poslednji grend slem u sezoni počinje za tačno 10 dana.

I to je bilo dovoljno brojnim Đokovićevim fanovima da reaguju. Iz US opena su željeli da podsjete na približavanje turnira, a dobili su seriju komentara u kojem fanovi traže da Novaka Đokovića puste da učestvuje u Njujorku.

Novak - koji je nedavno gledao košarkaše Srbije - nema pravo ulaska u SAD kao nevakcinisani stranac, iako su vlasti u Americi ublažile pojedine mjere protiv korona virusa. Dok je i Đokovićev najveći "hejter" priznao da je najveći teniser svih vremena, stvari se ne mijenjaju dovoljno po pitanju pravila ulaska u SAD, pa su Noletovi navijači bijesni.

"US open bez Đokovića je kao svadba bez mladoženje", stajao je jedan komentar, dok su mnogi komentari imali i oznaku "pustite Novaka da igra".

"Zašto ne vodite kampanju za Novaka da nastupi? Ne postoji medicinski razlog zašto se ne bi takmičio. Trebalo bi da se konsultujete sa vlastima, teniski navijači su prevareni", napisala je jedna korisnica.

Mnogo je onih koji su pisali da ih US open ne zanima kada Đoković ne igra, dok je jedan korisnik takođe imao zanimljiv komentar.

"Da li je vaš plan da se pravite tokom cijelog turnira da on ne postoji. Primijetili smo vaše ćutanje i mnogo nas ima. Borite se za svoje sportiste u pravom sportskom duhu ili zatvarajte ovaj cirkus", bila je jasna poruka organizatorima US opena.

Ipak, Đokoviću vrijeme polako curi, pošto US open startuje 29. avgusta.

Evo kako je Novak nedavno uživo pratio košarkaški meč Slovenije i Srbije u Ljubljani:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC