• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prozvao Novaka, pa morao da se "pere" zbog toga! "Nisam tako mislio..."

Autor Dragan Šutvić

Dobro je poznato da Novak Đoković i Tejlor Fric nisu u sjajnim odnosima od kada je Amerikanac optužio Srbina da folira povredu na Australijan openu.

 tejlor fric o novaku đokoviću  Izvor: MN Press/YouTube/Tennis Channel/Screenshot

Kako sada stoje stvari - Novak Đoković neće igrati na US Openu. Iako su američke vlasti "relaksirale" korona mjere, i dalje je na snazi pravilo da samo nevakcinisani neamerički državljani ne mogu da uđu u SAD, što trenutno Đokovića spriječava da se takmiči u Njujorku.

To je sigurno loša vijest za tenis, ali i dobra za mnoge tenisere koji će tako na velikom grend slem turniru imati ipak priliku da ostvare bolji rezultat kada osvajača Vimbldona nema. Međutim, treba paziti i na izražavanje...

Tako je američki teniser Tejlor Fric neoprezno ispričao da mu je drago što Đoković ne igra i tako je pokrenuo haos.

"Na kraju krajeva, dobro je za svakog od nas igrača da Novak Đoković nije u žrijebu", ispričao je Tejlor Fric u jednoj emisiji tokom Sinsinatija, na kome je stigao do osmine finala izbacivši Baeza (6:1, 6:1) i Kirjosa (6:3, 6:2).

Da li je to mislio ili ne, brzo je morao da se "pere" na društvenim mrežama. Brojni navijači Novaka Đokovića uzeli su njegovu izjavu "na zub" pošto su i ranije imali nesuglasice (posebno tokom Australijan opena 2020. godine), tako da je morao ponovo da se javi i pojasni na šta je tačno mislio.

"Ništa novo, napadaju me zato što sam se našalio da je Novak bolji od svih nas. Problem sa transkriptima u medijima je što je to samo sirov tekst i nije jasan način na koji se stvari izgovore. Ono što sam rekao u šali više je djelovalo kao kompliment Novaku nego bilo šta drugo", opravdao se tako Tejlor Fric, koji očigledno "navija" da Novak Đoković ne dobije dopuštenje da nastupi na US Openu, turniru koji je osvajao tri puta do sada.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC