• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzeo je "Novakov" US Open, a sad prolazi kroz pakao: Grend slem šampion čekao da ga pozovu - stiže kao 228. na svijetu!

Autor Haris Krhalić

Dominik Tim je dobio "vajld-kard" pozivnicu za predstojeći US Open. Da li može da se vrati približno blizu svom nekadašnjem nivou?

 Dominik Tim pozvan na US open Izvor: MN PRESS

Austrijski teniser Dominik Tim, osvajač US Opena sa kojeg je Novak Đoković izbačen, dobio je pozivnicu za ovogodišnje izdanje Otvorenog prvenstva Amerike. I to kao 228. teniser svijeta.

Poznati teniser koji se prije dvije godine upisao među "besmrtne", grend-slem šampione, prošao je od tada pakao, jer je prošle godine povređivao koljeno, pa zglob, zbog kojeg je u junu završio sezonu i otišao na operaciju, odustavši i od Vimbldona i od Olimpijskih igara.

Austrijanac se vratio profesionalnom tenisu ovog marta, na čelindžeru u Marbelji, gdje je odigrao prvi meč poslije sedam mjeseci. I nakon toga je prolazio kroz probleme, jer je bio pozitivan na koronu. Poslije toga je ispao iz najboljih 150 igrača svijeta porazom od Endija Mareja u Madridu, a iz 300 je ispao porazom na Rolan Garosu od Uga Delijena. Nakon toga je u Švedskoj ostvario prvu pobjedu u meču ove sezone, dok je u julu u Kicbilu stigao do četvrtfinala.

Predstojeći US Open počinje u ponedjeljak 29. avgusta i ostaje da se vidi da li će Tim uspeti da na tako prestižnom turniru podsjeti na svoje najbolje dane, prije povreda i operacije. U Americi će 3. septembra napuniti 29 godina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC