• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovića nema u Americi, ali Srbi dominiraju!

Srpski igrači Miomir Kecmanović i Filip Krajinović upisali su trijumfe na Mastersu u Americi.

 Kesmanović i Krajinović upisali pobjede u Americi Izvor: MN Press/Mondo/Stefan Stojanović

Nema Novaka Đokovića u Americi, ali su tu njegovi sunarodnici. Miomir Kecmanović i Filip Krajinović upisali su pobjede na startu Mastersa u Sinsinatiju.

Kecmanović je bio bolji od Pabla Karenja Buste poslije tri seta (1:6, 7:5, 7:6), dok je Krajinović savladao Danijela Evansa (6:3, 6:4). I jednog i drugog u nastavku čeka težak zadatak, Miomir igra sa Janikom Sinerom (Italija), a Filip sa Stefanosom Cicipasom (Grčka).

Ove sezone Kecmanović je u odličnoj formi, mada je protiv Španca odigrao jedan od najlošijih mečeva. Dosta se mučio, promašivao, tražio svoju igru, ali se na kraju piše samo pobjeda. Prvi set je odigrao užasno (1:6), da bi u drugom jedan brejk bio dovoljan za izjednačenje (7:5). U trećem je loše krenuo, odmah je pretrpio brejk (0:2), vratio ga je u osmom gemu (4:4) i onda je poslije propuštene meč lopte ipak u taj-brejku uspio da dođe do trijumfa i savlada čovjeka koji je nedavno osvojio turnir u Montrealu.

Krajinović je bio znatno sigurniji i u dva seta je uspeo da pobijedi britanskog igrača (6:3, 6:4). Na ovaj način se ujedno i revanširao Britancu za poraz prošle sedmice u Kanadi. Ujedno je upisao i treći trijumf u četiri meča sa Evansom.

Kada su u pitanju naredni rivali Filip je tri puta igrao sa Cicipasom, svaki put je osvojio bar set, mada je Grk dva puta slavio. U posljednjem okršaju prošle godine u Hamburgu je Srbin bio taj koji je upisao trijumf (3:6, 6:1, 6:3). Miomir je sa druge strane dva puta igrao sa Sinerom i upisao je oba poraza, sada će imati priliku da to ispravi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC