• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog ove ljepotice svi su se okretali na US openu: Rejčel hoće da postane teniska zvijezda - tvrdi da je već najbolja!

Autor Haris Krhalić

Amerikanka se nekada bavila tenisom, igrala ga na koledžu, a sada želi da ga kao "teniska influenserka broj jedan" dodatno popularizuje ovaj sport.

 Rejčel Štulman izgled Izvor: Instagram/screenshot/rstuhlmann

Odavno je poznata Pejdž Spiranac (29), bivša profesionalna golferka koja je veliku popularnost stekla na društvenim mrežama zbog svojih provokativnih fotografija. Amerikanka hrvatskog porijekla postala je instruktorka golfa, a na Instagramu je prati 3.500.000 ljudi, pa mnogi ljubitelja tog sporta vole da slušaju i gledaju šta ona ima da kaže.

A sada je u tenisu spremna da istu takvu ulogu preuzme Rejčel Štulman, 30-godišnjakinja koja se nekada bavila tenisom na Univerzitetu Mizuri, a koja se sada bavi novinarstvom.

Rejčel je od 2010. do 2014. godine igrala tenis na koledžu i stekla je čak i nacionalni renking u singlu i dublu. Ipak, riješila je da promijeni karijeru, u čemu joj sada pomaže i njen atraktivan izgled. Tako su se mnogi navijači okretali za njom kada se pojavila na nedavno završenom US openu.

Trenutno radi kao menadžerka za globalne događaje i medije u kompaniji "Top Court", a sebe na društvenim mrežama predstavlja kao "tenisku influenserku broj jedan".

"Voljela bih da donosim pažnju raznim turnirima na koje želim da putujem. Moji glavni ciljevi su da učinim tenis popularnijom i bližom igrom. Želim da stvaram sadržaj oko sporta i da uzbuđujem ljude, da im pokažem različite životne priče", rekla je Rejčel o sebi. Ovo je Rejčel, koja ima 154.000 pratilaca na Instagramu:

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC