• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokoviću se ovo nikad prije nije desilo - sudija morao da reaguje! Novaku se svi smiju - otišao i sjeo usred meča!

Autor Dragan Šutvić

Novaku Đokoviću se ovako nešto nikada prije nije dogodilo...

 đoković sjeo usred meča  Izvor: Printscreen/Twitter/Raiyan Rafiq

Novak Đoković je usred meča sjeo na stolicu i počeo da objašnjava skupljačima loptica gdje da se kreću. Ništa ne bi bilo čudno, da u tom trenutku nije trebalo da stoji na liniji i da servira za pobjedu protiv Vaseka Pospišila u četvrtfinalu turnira u Tel Avivu (7:6, 6:3). I najboljima se dešava da se zbune, pa je tako Srbin ostao da se smije sam sebi zbog greške koju je napravio.

Sve se dešavalo pred početak devetog gema drugog seta. Kao što je poznato po pravilima, poslije neparnog gema slijedi pauza i igrači tada idu na svoje stolice. Bilo je 5:3 u tom trenutku, sudija je to izgovorio, ali je Đoković pomiješao stvari i sjeo na stolicu. "Tamo, tamo. Pomjerite loptice tamo", dovikivao je Novak skupljačima loptica i tražio od njih da se premjeste na drugu stranu terena, a oni su ga blijedo gledali.

Nekoliko puta je Novak to ponovio, sve dok se nije umiješao sudija iz stolice. Objasnio je srpskom igraču da je osmi gem i da ne treba da sjedne na stolicu. Odmah je Đoković ustao i krenuo da servira. Dok je šetao sam sebi se smijao, nije mogao da vjeruje šta mu se dogodilo, iako je odigrao preko 1.200 mečeva u karjeri. Uticalo je sve to malo na njega, pošto je izgubio prva dva poena u tom gemu, ali se konsolidovao na vrijeme i dobio je gem, samim tim i meč. Slijedi duel sa Romanom Safijulinom (Rusija).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC