• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac napravio skandal - pokazivao polni organ na bazenu! Poznati sportista napao i djevojku, jedva je pobjegla!

Autor Dragan Šutvić

Antonio Braun, igrač američkog fudbala, ponovo je u centru pažnje zbog haosa...

 nfl igrač napravio skandal  Izvor: NY Post/Printscreen

Antonio Braun napravio je skandal i pokazivao je polni organ na bazenu! Tu se našla i jedna djevojka kojoj je prišao, ali je ona uz malo problema uspjela da mu pobjegne i da se odalji od njega. Za to vrijeme se on smješkao i šalio, dok su mu muškarci koji su bili tu dovikivali "Ej-Bi" odnosno inicijale njegovog imena i prezimena. Snimak NFL zvijezde ubrzo se pojavio u javnosti i izazvao je reakciju mnogih.

Na njemu se vidi kako Braun u jednom momentu ustaje i pokazuje svoju pozadinu djevojci, pa se onda okrenuo i pokušao je da joj priđe na drugi način. Onda je u jednom momentu podigao i bacio u vodu, poslije čega je ona uspjela da ode na drugi dio bazena. Na kraju snimka se vidi i kako se on naslanja na zid i u tom momentu joj pokazuje svoj polni organ, pokazujući da je potpuno nag u bazenu i da nosi samo lančiće oko vrata. Mnogi su se pitali šta dvojica muškaraca na snimku rade i zašto ne prilaze da pomognu djevojci.

Klip je objavio "Njujork post" i otkrio je da se to dogodilo u jednom hotelu 14. maja i da su razgovarali i sa svjedocima koji su se našli na tom bazenu.

"Nekoliko puta je pokazao svoju muškost ka njoj i pitao je više puta da li ga želi. Ta žena je potom izašla iz bazena i pobjegla. Vrištala je potom u hodniku i žalila se zaposlenima zbog incidenta", navodi se u tekstu i dodaje se da su ljudi iz hotela odbili da komentarišu cijelu situaciju.

Navodno je jedan od zaposlenih zamolio Antonija da napusti hotel što je on i učinio i to mu navodno nije bio prvi incident u tom hotelu. Braun je poznat po skandalima i haosima, kako na terenu tako i van njega...

Pročitajte i ovo

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC