• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal Crnogorki na Evropskom prvenstvu - cijeli autobus pjeva "ustašku pjesmu"! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rukometna reprezentacija Crne Gore našla se u centru pažnje zbog muzike koja je čula na snimku za društvene mreže nakon velike pobjede na Evropskom prvenstvu.

 Crnogorske reprezentativke pjevaju ustašku pjesmu Izvor: Twitter/Gudroje1/printscreen

Rukometašice Crne Gore našle su se u centru skandala tokom Evropskog prvenstva u rukometu! Nakon pobjede nad Rumunijom (35:34) u drugoj fazi turnira, reprezentativke Crne Gore proslavljale su veliku pobjedu uz stihove kontroverznog hrvatskog pjevača Miroslava Škora.

Numera "Sude mi" koju su djevojke pjevale u autobusu na povratku iz hale u hotel važi za jednu od najpopularnijih pjesama među hrvatskim sportistima. Oni svoje trijumfe proslavljaju uz numere Marka Perkovića Tompsona i Miroslava Škora, pa se za njih dvojicu može reći da najpoznatiji nacionalistički muzičari u Hrvatskoj. Ovog puta su poznatu pjesmu iskorstile rukometašice Crne Gore. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Snimak je dospio na društvene mreže preko profila Jovanke Radičević. Jedna od najboljih crnogorskih rukometašica snimala je lajv za svoj profil u autobusu, a uhvatila je i dio u kojem je sporna pjesma hrvatskog nacionaliste. Inače, Radičević je prethodnih dana bila u centru pažnje jer se tokom grupne faze u Podgorici oprostila od domaće publike, a ovo joj je posljednji turnir za nacionalni tim u karijeri.

I na njemu će imati šansu za medalju. Rukometašice Crne Gore odlično su odigrale mečeve u drugoj grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu i u posljednjem kolu protiv Holandije imaju priliku da obezbijede polufinale. Do velike medalje za Crnu Goru mogle bi da stignu pod komandom Nišlijke Bojane Popović koja je od 2009. godine nosila dres Crne Gore, a zatim postala i selektorka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC