• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mogu da igram, ali ne mogu da hodam!" Potresna ispovijest najboljeg ikada - mora da se povuče iz sporta!

Autor Dragan Šutvić

Tajger Vuds više ne može, njegovo tijelo je umorno, a noga u bolovima poslije saobraćajne nesreće. Izgleda da je ovo kraj velike karijere.

 tajger vuds završava karijeru  Izvor: Profimedia

Izgleda da je blizu kraj možda i najveće karijere u istoriji golfa. Legendarni 46-godišnji Tajger Vuds izjavio je da je spreman da se povuče zbog zdravstvenih problema koji su sve gori nakon jako teške saobraćajne nesreće koju je preživio. 

On se vratio na teren u aprilu, 14 meseci nakon nesreće u kojoj je zamalo izgubio desnu nogu, a nakon toga je igrao na još nekoliko jako velikih turnira. Sada pred turnir na Bahamima koji će odigrati priznaje da je njegovo stanje jako loše i da će teško još dugo igrati golf.

"Nije mi mnogo snage ostalo u nozi. Još uvijek mogu da pogodim šta god hoću, ali jednostavno ne mogu da hodam. Imao sam dosta problema ove godine, ali sam uspijevao da igram. Rješavao sam probleme, ali ovoga puta samo vijreme može da uradi svoje i da mi pomogne", iskren je bio Vuds.

Tajger Vuds je bio najveća zvijezda u istoriji golfa, ali je tokom karijere napravio mnogo problema sebi raznim skandalima, od čega je teška saobraćajna nesreća koju je izazvao pijan bila posljednji. Sada zbog posljedica koje osjeća definitivno mora da se oprosti od sporta, ali je pitanje kada.

Jasno je da planira da do kraja godine odigra još nekoliko turnira, ali je pod velikim znakom pitanja njegovo pojavljivanje na turnirima u 2023. godini. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC