• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel DEMOLIRAO Kakanj, postigao 45 golova, ali Mirko Mikić nije u potpunosti zadovoljan: POTCIJENILI SMO IH!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučani su na domaćem terenu postigli čak 45 golova protiv posljednjeplasiranog Kaknja, te stigli do pete prvenstvene pobjede.

 Mirko Mikić zadovoljan pobjedom Borca m:tel, ne i igrom u odbrani Izvor: RK Borac m:tel promo

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel opravdali su ulogu favorita i nanijeli "fenjerašu" Kaknju težak poraz. U dvorani "Centar" Banjalučani su postigli čak 45 golova, primili 27, te su stigli do pete ovosezonske prvenstvene pobjede.

Ipak, uprkos ubjedljivom slavlju, trener Mirko Mikić nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svojih momaka. "Crveno-plavi" na startu susreta napravili su veliku prednost, a onda je u prvom poluvremenu uslijedilo veliko opuštanje i na odmor su otišli sa samo četiri gola razlike.

"Otvorili smo utakmicu jako dobro, a onda potcijenili protivnika. Pričali smo o tome, priprijetili smo igračima da moraju ozbiljno sve shvatiti", rekao je Mikić poslije meča.

Na kraju je ipak upisan siguran trijumf, ali strateg Borca m:tel nije bio zadovoljan igrom u odbrani. Njegov tim primio je čak 17 golova u prvih 30 minuta, da bi u nastavku odigramo mnogo angažovanije, kako u fazi odbrane, tako i u napadu.

"Uz dužno poštovanje prema Kaknju, oni su u nezavidnoj poziciji, fali im i igrača i smatrali smo, što je rezultat i pokazao, da smo objektivno mnogo kvalitetniji. Samo što smo to morali pokazati od prve sekunde, a ne samo na otvaranju utakmice i u drugom poluvremenu. Ne mogu biti zadovoljan brojem primljenih golova, pogotovo u prvom poluvremenu. Ostale stvari bile su dobre, drago mi je da smo odigrali jednu 'lakšu' utakmicu", zaključio je Mikić.

Borac m:tel se nakon 13. kola nalazi na skromnom 10. mjestu, a do kraja polusezone gostovaće Slobodi u Tuzli, a zatim ugostiti visočku Bosnu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC