• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vjerujem da nikom nije prijatno zbog toga... Srbija dobila šampionsku lekciju, pa otišla po senzaciju na Mundijalu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selekcija Srbije želi da sve iznenadi na Svjetskom prvenstvu, a da li je spremna za to? Evo šta kažu kapiten i njegov zamjenik.

  Nemanja Ilić i Mijajlo Marsenić pred Svjetsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije završila je pripreme za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj, a nakon svega javnosti su se pored selektora Tonija Đerone obratili i Nemanja Ilić i Mijajlo Marsenić. Kapiten srpskog tima je posebno istakao posjetu Dejana Savića rukometašima kao bitnu pred Mundijal.

"Bilo je veoma poučno, Dejan Savić je čovjek koji je sve osvojio i uživa veliko poštovanje svih nas. Činjenica je da nemamo iskustva sa velikih takmičenja, a ni medalja koliko ih ima on i dao nam je sjajne savjete i smjernice u vezi sa tim. Najjača poruka je da igramo utakmicu po utakmicu, ne razmišljamo o medalji, četvrtfinalu i sl. Baš tako i mi razmišljamo! Svaki meč je finale, svaki je važan kao da je posljednja. Želja je neupitna, a vjerujem i mogućnosti", rekao je kapiten Srbije.

Sada srpski tim ide kompletan na veliko takmičenje, što prethodnih godina nije bio slučaj. Konačno djeluje da su se neke kockice poklopile. "Okolnosti nam prethodnih godina nisu išle na ruku. Oprezni smo zbog toga, idemo korak po korak, ali vjerujem da je ova generacija spremna da pokaže koliko zaista vrijedi", završio je Ilić.

Zamjenik kapitena iskusni pivot Mijajlo Marsenić govorio je i o promjeni IHF kovid protokola koji je bio velika tema prethodnih dana.

"Vjerujem da nijednoj selekciji koja učestvuje na Svjetskom prvenstvu nije prijatno zbog protokola, ali ne možemo da utičemo na to, tako da ćemo se fokusirati na sve ono što se direktno tiče nas, da što manje razmišljamo o spoljnim faktorima. Pozitivno je što, za razliku od prethodnog januara, testiranja nisu svaki dan. Nadam se da nećemo imati ni jedan zdravstveni problem i da ćemo moći u punom sastavnu da odigramo ovo prvenstvo, jer sam ubijeđen da sa ovom ekipom možemo da budemo tvrd orah za sve protivnike", zaključio je pivotmen nacionalnog tima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC