• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI" PODRŽALI SRPSKE DJEČAKE SA KOSMETA: Čestitali im Božić, tu je i selektor Đerona!

Autor Haris Krhalić

Rukometaši Srbije su trenutno na pripremama u Švedskoj, a odatle su poslali podršku porodici Stojanović.

 Rukometaši Srbije pružili podršku porodici Stojanović Izvor: Instagram/Rukometni savez Srbije/Screenshot

Srpski dečak Stefan Stojanović (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su na Badnji dan u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao jedan Albanac. Uhapšen je i optužen za pokušaj ubistva, a dobra vijest je da su Stefan i Miloš sada dobro, dok će ih sigurno obradovati i da im sa svih strana stiže podrška, čak i naših uspješnih sportista koje je pogodila ova vijest.

Prvo su košarkaši Crvene zvezde na posebnim majicama pružili podršku Stefanu i Milošu, o čemu je posebno poslije meča u Evroligi govorio i Nemanja Nedović, dok su se sada oglasili i reprezentativci Srbije u rukometu.

U toku su pripreme "orlova" za Evropsko prvenstvo, a na jutarnjem treningu u Švedskoj izabranici Tonija Đerone čestitali su Božić porodici Stojanović. Zajedno su se fotografisali sa zastavom Srbije i porukom za Miloša i Stefana, čak je tu bio i selektor koji dolazi iz Katalonije.

Pogledajte fotografije sa današnjeg treninga Srbije!

"Ponosan sam na svoj tim i prikazanu igru. Odlično prvo poluvrijeme, vodili smo sa dva gola razlike, ali nam je u drugom dijelu igre nedostajalo tečnosti u napadu, dok su oni povećali intenzitet u odbrani i dodatno nam otežali. Testirali smo različite akcije, u napadu i u odbrani, svi igrači su dobili minutažu i krajnji balans je pozitivan. Smatram da smo igrom zaslužili bolji rezultat. Ne želimo da gubimo, ali sam veoma zadovoljan prvom pripremnom utakmicom i ako ovako budemo igrali tokom prvenstva, možemo se ravnopravno nositi sa bilo kojim protivnikom", poručio je selektor Srbije nakon poraza od Švedske (35:34) u pripremnoj utakmici uoči Evropskog prvenstva.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC