• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modriča za zdraviju Srpsku: 31 kilometar za 31 godinu Republike

Autor Haris Krhalić

Cilj trke je promocija zdravih životnih navika kroz bavljenje sportom, kao i ukazivanje na važnost bavljenja fizičkim aktivnosti zaočuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja svakog pojedinca.

 modriča trka Izvor: PROMO/Atletsko rekreativni klub Modriča

Članovi Atletsko rekreativnog kluba Modriča i gosti iz Dervetne po šesti put su obilježili Dan Republike Srpske, trčeći onoliko kilometara koliko godina Republika Srpska slavi. U sportskoj aktivnosti učestvovalo je petnaest članovi od kojih je većina trčala 31 kilometar, dok su mlađi članovi trčali dionice od pet do deset kilometara.

Trka je započela u osam časova, a završena je nekoliko minuta prije centralnog obilježavanja Dana Republike Srpske u Modriči. Učesnici su trčali četiri kruga koja su ove godine obuhvatali sve gradske mjesne zajednice. Kao i prethodnih godina događaj nije bio takmičarskog karatkera, svi učesnici su trčali u grupi i svi su predstavljali pobjednike.

Cilj trke je promocija zdravih životnih navika kroz bavljenje sportom, kao i ukazivanje na važnost bavljenja fizičkim aktivnosti zaočuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja svakog pojedinca.

"Čestitamo svim učesnicima i zahvaljujemo im na učešću, posebno iz razloga što ovaj sportski poduhvat iz godine u godinu postaje sve zahtjevniji i od učesnika traži veću mentalnu i fizičku pripremu za sam događaj. Vjerujemo da ćemo kroz ovaj događaj podstaći i druge sugrađane da uzmu se počnu baviti sportom i na taj način doprinesu svoj fizičkom zdravlju. Nadamo se da ćemo nastaviti sa obilježavanjem ovog događaja i u budućnosti i radujemo se izazovima koji su pred nama." poručili su organizatori ovog sportskog događaja.

Svi učesnici su na kraju događaja dobili učesničku medalju kao uspomenu na ovaj sportski događaj, te su se pridružili obilježavanju Dana Republike Srpske kod Spomenika palim borcima za Republiku Srpsku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC