• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Mikić poslije "paljenja motora" Borca m:tel: Neophodno pojačanje koje će odmah praviti razliku!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

O planovima, ciljevima, mogućim pojačanjima i pripremnim utakmicama, MONDO je razgovarao s šefom stručnog štaba Borca m:tel Mirkom Mikićem.

 Mirko Mikić o početku priprema Rk Borac Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučki Borac m:tel u utorak je krenuo s pripremama za nastavak sezone.

O planovima, ciljevima, mogućim pojačanjima i pripremnim utakmicama, MONDO je razgovarao s šefom stručnog štaba Banjalučana Mirkom Mikićem.

"Počeli smo juče s radom, obavljena je prozivka. Opravdano su odsutna bila četvorica igrača zbog viroze i nakon što se vrate počećemo s ozbiljnijim radom. U prvih nekoliko dana je cilj buđenje mišića nakon pauze. Čeka nas mukotrpan rad, nemamo puno vremena s obzirom da nam prvenstvo počinje 4. februara, moraćemo poprilično da stisnemo i skoncentrisano da taj prvi dio priprema napravimo najbolje što možemo", rekao je Mikić na početku razgovora.

Prema njegovim riječima, jedino je klub ostao bez crnogorskog srednjeg beka.

"Što se tiče igračkog kadra, Dragan Jelušić nas je napustio, s njim je raskinuta saradnja. Nije se dobro adaptirao i snašao, pa je uprava s njim sporazumno raskinula ugovor. Hvala mu na svemu i želim mu svu sreću u nastavku karrijere. U potrazi smo za potencijalnim pojačanjima, ne mogu da spominjem imena, zasad ponuđeni igrači nisu u domenu kvaliteta kakav je nama potreban. Nama je u ovom trenutku neophodan igrač koji će odmah praviti razliku, koji će igrati i odbranu i napad. S obzirom da je januar, sada je dosta teško pronaći adekvatno pojačanje jer svi imaju klubove. Moramo biti strpljivi i čekati da se desi prava prilika. Nećemo pošto-poto da dovodimo nekoga, a ako budemo doveli, dovešću nekoga u koga sam siguran".

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Mikić je dodao da će Borac m:tel do početka prvenstva odigrati četiri pripremna meča.

"Dogovorili smo četiri kontrolne utakmice u pripremnom periodu, prva je 20. januara u Banjaluci protiv Slobode iz Tuzle, zatim idemo u Labin na turnir, gdje će osim nas i domaćina učestvovati i slovenačko Celje i PPD Zagreb. Igraćemo još i protiv Mladosti iz Banjaluke, koja ima ambicije da izbori Premijer ligu BiH i biće to još jedna lijepa provjera. Poslije toga već 4. februara startujemo u ligi protiv Leotara".

Trener crveno-plavih se nada da će se dva-tri povrijeđena igrača vratiti u ekipu u nastavku sezone.

"Vratiće nam se povrijeđeni igrači, Božo Tepić, Igor Miljenović, a s ostalima poput Luke Malivojevića i Marka Lukića ćemo morati biti još strpljivi. Nadam se da ćemo na proljeće s njima biti mnogo konkurentniji. Biću optimističan za nastavak sezone, mladi momci od 17, 18 godina su se dobro adaptirali protekle jeseni, pokazali su mnogo pred kraj godine. Očekujem da ćemo nastaviti da se razvijamo na način na koji smo zamislili",zaključio je Mikić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC