• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez RS pružio podršku Milošu Čekiću: "Ukoliko se prijetnje ne zaustave naši klubovi neće igrati u PL BiH"

Autor Haris Krhalić

Rukometni savez Republike Srpske stao je uz rukometaša Iskre Miloša Čekića i poručio da će ukoliko se prijetnje ne zaustave biti prinuđeni da donesu odluku da klubovi iz RS ne nastave takmičenje u Premijer ligi BiH.

 Rukometni savez RS pružio podršku Milošu Čekiću Izvor: Promo/RK Sloga Doboj

Rukometašu Iskre iz Bugojna Milošu Čekiću, koji je na svom Instagram profilu uputio čestitke povodom 9. januara - Dana Republike Srpske, nakon podrške dobojske Sloge, podršku je pružio u Rukometni savez Republike Srpske.

Naime, RS RS je, zajedno sa predsjednikom Marinkom Umičevićem, osudio prijetnje ovom mladom rukometašu i zaprijetio donošenjem odluke da klubovi iz RS neće nastaviti takmičenje u Premijer ligi BiH - u slučaju da se prijetnje ne zaustve.

Najoštrije osuđujemo ovakve gnusne napade na rukometaša Miloša Čekića koje mi, u Rukometnom savezu Republike Srpske, dajemo maksmimalnu podršku. Istovremeno mu nudimo svaku vrstu pomoći kako bismo ga zaštitili od brojnih neprijatnosti gdje mu čak prijete i smrću, što je za svaku osudu. Ovim putem pozivam članove Upravnog odbora RS BiH iz Republike Srpske da takođe uzmu u zaštitu Miloša Čekića, a to tražimo i od komesara za takmičenje. Ukoliko se ne zaustave prijetnje bićemo prinuđeni da donesemo odluku da naši klubovi ne nastave takmičenje u Premijer ligi BiH“, navodi se u saopštenju Rukometnog saveza Republike Srpske.

Na kraju saopštenja se ističe i sljedeće:

"Tražimo od pripadnika policije, pogotovo u gradu Bugojnu, da hitno reaguju i da moraju da zaštite Miloša Čekića. Istovremeno očekujemo da se i on sam izjasni da li će ostati u Rukometnom klubu Iskra, ako ne želi mi ćemo mu pomoći da pronađe drugi klub u Republici Srpskoj. Ovo ujedno treba da bude pouka i drugim našim igračima kada donose odluku gdje će igrati rukomet“.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC