• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teško je onako izgubiti, falila su nam još 2 minuta! Selektor Srbije spomenuo i sudije: Nisam zadovoljan nekim odlukama!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Toni Đerona pred meč sa Katarom pričao je i o utakmici sa Njemačkom i dešavanjima na terenu.

 Toni đerona izjava pred meč sa Katarom na Svjetskom prvenstvu Izvor: MN PRESS

Srbija je na Svjetskom prvenstvu zabilježila pobjedu i poraz, prvo je savladan Alžir, pa je poslije drame Njemačka ipak slavila. Slijedi duel sa Katarom u kom je pobjeda imperativ, zbog prenosa bodova u narednu rundu u kojoj će se formirati nove grupe.

Selektor "orlova" Toni Đerona iznio je svoja očekivanja, kako za naredni meč, tako i o duelu sa Njemačkom koji je riješen poslije drame. "Teško je izgubiti onakvu utakmicu na samom kraju, tim se borio svih 60 minuta. Imali smo svoje prilike, iako su oni vodili sve vrijeme. Gledao sam snimak sa meča i mogu da potvrdim da sam nezadovoljan određenim sudijskim odlukama. Ipak, utakmica je za nas prošlost, fokusirani smo na Katar i već smo poslali snimke narednog rivala kako bi fokus bio prebačen samo na narednog rivala", rekao je Đerona, a informacije o povredi Predraga Vejina još se čekaju.

U oba dosadašnja meča Srbija je pružala bolju igru u drugom poluvremenu. U prvim poluvremenima viđeno je dosta propusta, prvenstveno u odbrani. "U drugom dijelu meča sa Njemačkom smo bili u minusu od pet golova koje smo uspjeli da povratimo. Našli smo agresivnost u odbrani u posljednjih 15 minuta, golman Cupara se tada istakao sa nekoliko ključnih odbrana koje su nam pomogle i dale nam mogućnost da više trčimo. Nedostajalo nam je bar dva minuta do potpunog preokreta. Napravili smo detaljnu analizu i izvućićemo pouke."

Španski stručnjak dobro zna narednog rivala. "Dobro poznajem njihove igrače, radio sam sa mnogima u Kataru, dosta su napredovali, tada su bili mladi igrači, sada su okosnica tima. Najveća njihova snaga je baš ta timska igra. Pripremali su se za ovo takmičenje još od avgusta prošle godine i biće jako teško, ali ja vjerujem u ovu ekipu. Pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo i da svakoga možemo da pobijedimo. Borbenost i kvalitet Srbije se ne dovode u pitanje", zaključio je Đerona.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC