• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričala šta će muž da joj radi, stadion umirao od smijeha: Kad je shvatila šta je rekla, već je bilo kasno! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Za najzabavniji trenutak Australijan opena do sada pobrinula se Uns Džabir koja je pričala o tome kako će njen muž, inače njen trener, da se naradi večeras jer joj je potrebna masaža.

 Uns Džabir nasmijala publiku na Australijan openu Izvor: Twitter/AustralianOpen/Screenshot

Tunišanska teniserka Uns Džabir uz mnogo muke je prošla u drugo kolo Australijan opena pošto je  Tamara Zidanšek iz Slovenije (7:6, 4:6, 6:1) igrala "kao u transu". Meč je potrajao čak 140 minuta, i zbog toga je kasnio susret Novaka Đokovića u prvom kolu u Melburnu, a koliko se Džabi (ili ako više volite Žaber) umorila najbolje govori intervju koji je poslije pobjede dala legendarnoj srpskoj teniserki Jeleni Dokić.

"Bio je dug meč, čeka li te ledena kupka poslije svega ovoga?", pitala je Jelena Dokić, a potom je Džabir ispričala nešto što je zasmijalo sve prisutne na "Rod Lejver areni".

"Da, ledena kupka i natjeraću mog muža pošteno da se naradi večeras... Biće tu puno masiranja da bih se oporavila poslije svega", rekla je Džabir dok je publika već umirala od smijeha zbog jasne konotacije: "Masaža, masaža ljudi... Za one koji ne znaju, moj muž je moj fitnes trener."

Trener i muž Uns Džabir je inače Karim Kamun, inače bivši profesionalni mačevalac. Njih dvoje su u braku još od 2015. godine, da bi dvije godine kasnije počeli i zajedno da sarađuju na poslovnom planu.

Ispostavilo se da je to bio odličan potez za Tunišanku koja je prethodnih godina imala meteorski uspon i trenutno je drugoplasirana na WTA listi. Nedostaje joj grend slem trofej pošto je tokom 2022. izgubila finala Vimbldona i US opena. Na Australijan openu nikada nije prošla dalje od četvrtog kola, a vidjećemo da li joj ovoga puta to poći za rukom. Slijedi ioj duel sa Riske-Amritraj ili Vondusovom, potom vjerovatno Fruhvitrovom, dok bi protivnica u četvrtom kolu mogla da bude Stivens ili Samsonova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC