• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL U AUSTRALIJI, JOŠ ĆE I NOVAK BITI KRIVAC... Teniseri legli da spavaju, a ne znaju kad igraju sutra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Australijan open se nije proslavio dobrom organizacijom dosadašnjeg turnira.

 Problemi sa  terminima na Australijan openu Izvor: Profimedia

U trenutku kada je po lokalnom vremenu prošla ponoć u Melburnu - većina tenisera koji se takmiče u srijedu nemaju pojma kada igraju! Australijan open je napravio ogroman propust već na samom startu turnira pošto su im u toku dana problem napravili prvo velika vrućina u Melburnu, pa zatim kiša, zbog čega su morali da se prekinu svi mečevi koji se nisu igrali na stadionima koji imaju krov i to unosi zabunu u raspored.

Pauza u dnevnom programu značila je pomjeranje igrača i igračica u noćnom terminu, dok je kiša potom napravila novi problem i zato nisu svi mogli da završe svoje današnje mečeve. Kao da to organizatori nisu imali u planu, tako da još nisu osmislili raspored za sutra, što je skandal samo po sebi.


Zna se raspored samo na tri stadiona koji imaju krov (Rod Lejver, Margaret Kort i Melburn park), a na prvopomenutom trenutno igra i Novak Đoković. S obzirom na to šta je sve slušao prethodnih godina, ne bi bilo iznenađenje da se propust Australijan opena opet "slomi" na Đokovićevim leđima, pošto je posljednji izašao na teren, ali će svoj meč završiti pošto praktično igra u dvoranskim uslovima - za razliku od onih koji su bili raspoređeni na "manjim terenima".

Čak 11 mečeva je "suspendovano", devet nije ni počelo po planu, a iako je moglo da se pretpostavi da će se ovako nešto desiti, organizatori nisu imali "plan B" i zato raspored toliko kasni.

Srećom, Novak Đoković će na teren tek u četvrtak, ali vidjećemo da li bi vrijeme ponovo moglo da utiče na pomjeranja ukoliko sutrašnji raspored bude "krcat". Ako bi ponovo kiša napravila problem organizatorima, Đoković bi možda opet dugo čekao novi termin za meč drugog kola, što nikako nije dobra vijest.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC