• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez Republike Srpske pozvao na proteste: Stop kriminalu, pravda za RK Borac!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometni savez RS u saopštenju pozvao sve sportiste da se pridruže RK Borac na protestu zakazanom za ponedjeljak u 14.30 ispred Narodnog pozorišta u Banjaluci.

 Rukometni savez RS: Svi na proteste u ponedjeljak za  Izvor: RK Borac/Promo

Nakon što je Rukometni klub Borac dobio saglasnost MUP-a o održavanju protesta protiv, kako je navedeno, otimanja imovine banjalučkog kluba. 

"Velikana iz Gospodske" je podržao i Rukometni savez Republike Srpske, koji se oglasio u petak saopštenjem, potpisano od Marinka Umičevića, predsjednika RS RS.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Rukometni savez RS apsolutno podržava Rukometni klub Borac m:tel iz Banjaluke u nastojanju da sačuva prostorije koje želi da mu otme NN lice.

Uz nekadašnjeg klupskog šampiona Evrope i osvajača Kupa IHF, bićemo i u ponedjeljak, 23. januara kada će biti održan protest sa ciljem da se zaustavi pokušaj imovine od sporta. Jer, to je gotovo četiri decenije imovina RK Borac, ali je ujedno i imovina Banjaluke i Republike Srpske, i svih nas koji smo na razne načine uključeni u sport.

S toga ovom prilikom pozivam sve rukometne klubove, sportske radnike, rukometaše, ali i mnoge druge sportske kolektive sa područja regije Banjaluka i sve one čije srce kuca za ova klub, da se svi zajedno okupimno u ponedjeljak, 23. januara u 14.30 časova na platou Narodnog pozorišta Republike Srpske u Banjaluci.

Poslije okupljanja svi zajedno uputićemo se u protestnu šetnju, i da pokažemo naše jednistvo i pružimo podršku našem rukometnom velikanu - RK Borac m:tel! STOP kriminalu, pravda za RK Borac m:tel", navedeno je u saopštenju Saveza.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

upravnik

kriminal je u rukometnom klubu

Borik

Svi treba da stanemo uz Borac i da zaustavimo ovaj kriminal

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC