• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako kažem, Novakovi navijači će me zauvijek mrziti! Ukrajinsku teniserku pitali za Srđana Đokovića i ruske zastave

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk govorila je o Srđanu Đokoviću, Novaku Đokoviću i ruskim zastavama na Australijan openu.

 Martu Kostjuk pitali o Đokoviću i ruskim zastavama Izvor: YouTube/Australian Open/Screenshot

Srđan Đoković izazvao je potpuni haos na Austraijan openu pošto se pojavio u društvu navijača sa ruskom zastavom "ukrašenom" Vladimirom Putinom, zbog čega je poslije velikih pritisaka na Novaka Đokovića odlučio da "preskoči" današnje polufinale protiv Tomija Pola. Za to vrijeme Novaka već napadaju mediji, ukrajinski ambasador u Australiji, dok se sada oglasila i druga najbolje rangirana teniserka iz Ukrajine.

Marta Kostjuk, koja je učešće na Australijan openu završila u trećoj rundi, dobila je vrlo neprijatno pitanje da li bi Srđana Đokovića trebalo izbaciti sa turnira, na šta je 20-godišnja teniserka ostala zatečena.

"Stavljate me u situaciju gdje moram da podnesem preveliku odgovornost... Ne znam kakva su pravila, ne znam šta je dozvoljeno na turniru, ali ovakve stvari ne mogu da se ne primijete. Nije bitno ko je u pitanju, nikome takve stvari ne smiju da se dozvole i to me je vrlo pogodilo", istakla je mlada Marta Kostjuk koja je birala riječi i potom objasnila da se boji da njene riječi ne budu istrgnute iz konteksta.

"Šta god ja rekla, mrzeće me do kraja života, posebno veoma agresivni navijači Novaka Đokovića. Ljudi već znaju da su ne svi, ali mnogo Novakovih navijača je vrlo agresivno i znam to jer sam i sama iskusila."

Marta Kostjuk je dodala da je boli što su zastave Rusije viđene na tribinama u Australiji i pita se kako je moguće da je organizator dozvolio ovakve stvari uprkos izričitoj zabrani, inače uvedenoj poslije prvog kola kada su se prvi put pojavile. U nadi da će tako izbjeći incidente, kao da su "prizvali" još veće.

Inače, mlada teniserka iz Ukrajine je dospjela u centar pažnje prije nekoliko mjeseci kada je odbila da se rukuje sa bjeloruskom teniserkom Viktorijom Azarenkom, jasno je iz kojih razloga.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC