• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal zbog doping kontrole poslije finala Mundijala: Petorica domah otjerana da se testiraju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon finala Svjetskog prvenstva u rukometu šampionima je bukvalno trećina tima otjerana na doping kontrolu.

 Danci ljuti zbog doping kontrole nakon finala Svjetskog prvenstva u rukometu Izvor: Profimedia

Nije moglo da prođe Svjetsko prvenstvo u rukometu bez problema i skandala, a sada su se nakon velikog slavlja i osvajanja trećeg uzastopnog prvenstva svijeta oglasili Danci, bijesni na IHF!

Savladali su Francusku u finalu 34:29, a odmah nakon kraja utakmice čak pet rukometaša iz šampionske ekipe odmah je sprovedeno na doping kontrolu. Tako su oni propustili veliko slavlje na terenu, zbog nečega što je moglo da bude urađeno bukvalno u bilo kom momentu! Nakon svega najviše ljut je bio bek Olborga Henrik Melgard, koji je bio među testiranima.

''Testirali su nas petoricu, ne mogu da shvatim da to nije moglo da se obavi tokom turnira umjesto sada, nakon finala, kada svi zajedno treba da proslavimo. Mogli smo ovo da obavimo bilo kad prethodnih dana, na primjer u subotu, kada smo svi imali puno više vremena. Za ove četiri nedjelje morali su baš sada da organizuju, i to bez najave, da nam pokvare slavlje. Ali neka, neću dozvoliti da mi ovo pokvari raspoloženje. Svakako nas čeka luda proslava'', rekao je danski rukometaš.

IHF-om i njihovom organizacijom bili su nezadovoljni i rnavijači zbog lošeg rasporeda utakmica i činjenice da su se četvrtfinala igrala u jednom danu. To je zasmetalo i selektoru Njemačke, a nakon svega oglasio se i IHF sa šturim saopštenjem i mlakim izvinjenjem.

"Nije bilo dovoljno dobro i svjesni smo toga. Nije to bila najpametnija odluka i za Svjetsko prvenstvo ćemo napraviti drugačiji raspored", rekao je jedan od čelnika IHF-a. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC