• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković je mutant! Branila je Noleta u Australiji, pa poručila: Samo da se Rafa vrati na Rolan Garosu...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuska teniserka Aliz Korne je inače na strani Novaka Đokovića.

 Aliz Korne hvali Novaka Đokovića Izvor: YouTube/Australian Open/Screenshot

Prethodnih dana stizalo je mnogo kritika na račun Novaka Đokovića, posebno novinara iz Australije koji su neuspješno pokušavali da dokažu da "nije najveći svih vremena" iz suludih razloga, dok se srpskom teniseru sada poklonila Aliz Korne. Iskusna teniserka iz Francuske, koja na Australijan openu nije uspjela da ponovi rezultat od prošle godine kada je igrala u četvrtfinalu (ispala u prvom kolu), pohvalila je Đokovića iako nije koristila naročito pozitivnu riječ u srpskom "mutant".

"Iako sam trenirala sa Karolin Garsija, morala sam da pogledam finale jer sam veliki teniski fan. Novak Đoković je mutant i to još više shvatate kada ste i sami teniseri", rekla je Aliz Korne za "Tenis Aktu", misleći naravno da pohvali srpskog tenisera zbog nadljudskih sposobnosti, a inače je jedna od rijetkih koja ga je branila prošle godine u Australiji.

"Ne, on dolazi sa druge planete... Stvarno sam srećna što živim u eri tenisa u kojoj su Novak, Rodžer i Rafa. Nadam se ipak da će Rafa moći da se bori sa Novakom za 23. grend slem, to bi bilo nevjerovatno", dodala je potom Francuskinja koja kao da malo ipak "naginje" prema Nadalu, pošto je čak 14 puta podizao pehar u prestonici njene zemlje i nikada niko neće uspjeti da ga nadmaši na Rolan Garosu.

Đoković će poslije povrede koju je zaradio u Australiji (ruptura mišića zadnje lože od tri centimetra) odmoriti neko vrijeme sa porodicom, a potom odlučiti da li će krajem februara igrati u Dubaiju koji je prijavio.

Što se tiče Nadala, njega čeka pauza od skoro dva mjeseca pauze zbog povrede kuka na Australijan openu, dok je naravno sve podređeno tome da se vrati na Rolan Garosu i pokuša da dođe i do 15. pehara na pariskoj šljaci. Takođe, tako bi ponovo prešao u vođstvo u generalnom plasmanu po broju grend slem titula.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC