• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković prvi put ove godine u Beogradu! Novak odmah trenirao, a svi se pitaju hoće li se obratiti zbog laži

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je poslije boravka u Španiji sa porodicom došao u Beograd.

 Novak Đoković se vratio u Beograd Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković vratio se u Beograd, što mu je prvi boravak u Srbiji u 2023. godini. Đoković je krajem decembra otputovao u Australiju gdje je prvo učestvovao na turniru u Adelejdu, pa potom na Australijan openu, a nakon što je podigao deseti pehar u Melburnu - odmah je najavio da neće biti klasičnog dočeka u njegovom rodnom gradu pošto je odlučio da iz Australije otputuje na odmor sa svojim najbližima.

Tako je prethodnih desetak dana Đoković boravio u Španiji, da bi se tokom ove nedjelje vratio u Beograd gdje je primijećen u prodavnici sportske opreme i izašao je u susret svima koji su željeli fotografiju za uspomenu. Takođe, Đoković se vratio i treninzima, ali za sada još ne onim koji podrazumijevaju reket.

Đoković je trenirao kapoeru, brazilsku vještinu koju mu je približio Marsel Santos, vjerovatno i zbog toga što još ne žuri sa povratkom na teren poslije ozbiljne povrede zadnje lože koju su mnogi pokušali da umanje. 

Upravo zbog toga Novak Đoković bi u narednim danima mogao da se obrati tim povodom, ako ga u međuvremenu nije prošao bijes zbog lažnih vijesti koje su stizale sa svih strana: "Nemam neki osjećaj da nekome moram da dokažem u tom smislu. Imam ja snimke od ove godine i od prije dvije godine. Ultrazvuk je tu koji će dokazati. Da li ću to objaviti u dokumentarcu ili na društvenim mrežama, ne znam - možda i neću. Sve zavisi kako se ja osjećam, a sada me ne interesuje šta ljudi misle. Zabavno je kako se nastavlja taj narativ oko mene koji je drugačiji od drugih igrača, a prolazimo kroz slične situacije. Navikao sam da se suočavam sa tim i to me još dodatno motiviše. Hvala im jer me motivišu...", rekao je srpski as tokom turnira u Australiji.

Podsjetimo, Novak Đoković bi krajem februara, ako ne otkaže, trebalo da igra na turniru u Dubaiju, dok je za sada i na spisku učesnika za Indijan Vels, međutim velike su šanse da neće učestvovati jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC