• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni golman promijenio sport: Stao opet na gol i poručio - zabavnije je od Lige šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Petr Čeh se poslije fudbala i direktorske uloge pronašao u hokeju.

 Petr Čeh postao hokejaški golman Izvor: Profimedia

Čuveni golman Čelsija Petr Čeh završio je karijeru 2019. godine i od tada se posvetio rukovodećim pozicijama pošto ga trenerski poziv nije privlačio. Bio je jedan od direktora Čelsija u eri Romana Abramoviča, kratko i po dolasku Toda Bolija, međutim izgleda da ga ni to pretjerano ne motiviše jer je sada odlučio da se posveti igranju drugog sporta.

Pored fudbala, Petr Čeh je od malih nogu bio zaljubljen i u hokej, tako da je ispunio svoju ambiciju iz detinjstva kada je 2019. godine stao na gol Gilforda. U međuvremenu bio je tri godine član ovog kluba, da bi od prošle sezone prešao u Čelmsford, klub iz Eseksa, gdje mu odlično ide. Interesantno, Petru Čehu je hokej zabavniji od fudbala, čak i od Lige šampiona u kojoj je bio prvak sa Čelsijem 2012. godine i to poslije penala protiv Bajerna u Minhenu.

"Hokej je baš skup sport, a mi kao porodica nismo mogli da priuštimo opremu i tata me odveo na fudbal. Na kraju je taj sport pobijedio. Sanjao sam da jednog dana budem na ledu sa saigračima i taj mi se san ispunio, presrećan sam i ispunio sam dječački san. Ovo je zabavnije i od fudbalske Lige šampiona", rekao je Čeh.

Kako navode engleski mediji, Čeh će do kraja sezone igrati za trenutni tim, a nije poznato kakvi su mu planovi za budućnost i do kada će biti na "malom golu" u hokeju. Sada mu je ipak 40 godina...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC