• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan krenuo u Moldaviju, Crnogorci nisu mogli da uđu

Autor Haris Krhalić

Vlasti u Moldaviji se veoma čudno ponašaju posljednjih dana, pa su nakon navijača Partizana deportovani i bokseri iz Budve.

 Crnogorski bokseri vraćeni sa moldavske granice Izvor: Instagram/bokserski_klub_budva/printscreen

Fudbaleri Partizana otputovali su na evropsko gostovanje u Moldaviju i sva je prilika da će u četvrtak uveče u Kišinjevu pred praznim tribinama igrati protiv Šerifa iz Tiraspolja. Iako su u posljednja dva dana počele da stižu informacije o državnom udaru, zatvaranju vazdušnog prostora i ugroženoj bezbjednosti u čitavoj zemlji, meč nokaut faze Konferencijske lige nije pod znakom pitanja. Ali, žrtve su bokseri iz Crne Gore...

Momci koji su krenuli na put u Kišinjev kako bi se tamo borili u sportu kojem su posvetili život vraćeni su sa aerodroma. Njih je na pasoškoj kontroli zaustavila policija koja im je prvo oduzela dokumenta, a zatim naložila da se prvim narednim letom vrate ka Podgorici. O tome se klub oglasio na društvenim mrežama.

"Na današnjem putu našu ekipu zadesila je neočekivana i neprijatna situacija. Naime na aerodromu u Kišinjevu bez konkretnog objašnjenja policija nije dozvolila našem timu ulazak u Moldaviju. Nakon nekoliko časova čekanja oduzeta su im dokumenta i naložen je povratak prvim avionom koji leti tek sutra ujutru u 9:20 za Istanbul, pa tek uveče u 19:40 iz Istanbula za Podgoricu. Tako će putešestvije po aerodromima trajati skoro puna dva dana do povratka kući. Na veliku žalost učešće naših boksera na međunarodnom turniru 'Pavel LUSCESCHII' se završilo prije početka", navodi se u objavi na klupskim stranicama.

U ekspediciji bokserskog kluba iz Budve nalazi se šest članova. Trener Nikola Ružić trebalo je da računa na Stefana Savkovića, Petra Marčića, Petra Liješevića, Dimitrija Milića i Andriju Brajkovića. Ipak, oni neće imati priliku da se takmiče zbog nevjerovatne odluke moldavskih vlasti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC