• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Borca m:tel pripremili 700 obroka u "Mozaiku prijateljstva"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U banjalučkom "Mozaiku prijateljstva" u srijedu su obroke za korisnike javne kuhinje pripremali rukometaši Borca m:tel.

 RK Borac spremao obroke u Mozaik prijateljstva Izvor: RK Borac m:tel promo

Javna kuhinja "Mozaik prijateljstva" danas je imala pomoć od crveno-plavih rukometaša, koji su korisnicima iz Banjaluke spremili 700 obroka.

"Naši momci su dan proveli u javnoj kuhinji 'Mozaik prijateljstva' i pomagali u pripremi obroka za naše sugrađane. Učimo djecu Borca da budu dobri ljudi prije svega. Između Banjaluke i Borca stoji znak jednakosti. Banjalučani su pomogli Borcu da postigne svjetsku slavu, a mi smo zahvalni za sve godine koje smo zajedno proveli. Naš klub - naš grad",saopšteno je iz banjalučkog kluba.

U "Mozaiku prijateljstva" nisu krili oduševljenje dolaskom i pomaganjem "borčevaca", koje je predvodio sportski direktor Bojan Ljubišić.

"Dragi naši, ponosni svim srcem na našu omladinu danas uživamo u društvu vrijednih, uspješnih a nadasve humanih sportista. U posjetu su nam pristigli prvotimci RK Borac na čelu sa sportskim direktorom Bojanom Ljubišićem i oduševili nas svojom mladošću i empatijom za druge ljude. Da i upravo oni su danas pripremili namirnice za sutrašnjih 700 obroka. Od danas smo još sigurniji da za budućnost našeg sporta nema zime jer ovoliko discipline u sportskim klubovima odavno nismo vidjeli. Za tili čas su svojim vrijednim rukama oljuštili i isjeckali svo povrće i učestvovali u podjeli obroka. HVALA Vam od srca, nama ste umnogome olakšali dnevne zadatke, svoju dobrotu koju nosite ne dozvolite da Vam iko oduzme jer Vaša vrijednost nema cijenu. Želimo Vam mnogo kako sportskih uspjeha tako i onih uobičajenih životnih, ponosni smo na Vas", saopšteno je na "Fejsbuk" stranici banjaučke javne kuhinje.

Inače, izabranici trenera Mirka Mikića će u narednom 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu gostovati u Vogošći.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC