• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POLUTENISERI, BOLJE SE POKRIJTE UŠIMA! Poslije napada na Novaka, oglasio se Ivanišević: Nek budu srećni sa par gemova...

Autor Dragan Šutvić

Goran Ivanišević je stao u zaštitu Novaka Đokovića poslije optužbi da je lažirao povredu.

 ivanišević o napadima na đokovića  Izvor: Profimedia

Prošlo je više od mjesec dana od kada je Novak Đoković osvojio Australijan open, međutim i dalje se priča o tome da je sve vrijeme lažirao povredu zadnje lože, iako je imao rupturu od tri centimetra. I dok Đoković više ne želi da govori na ovu temu (sve će biti otkriveno u dokumentarnom filmu), oglasio se njegov trener Goran Ivanišević kome je više dosta stalnog kritikovanja Noleta u medijima.

"Svako se nosi drugačije i s povredama i s onim što se dešava javnosti. Meni je samo tragično da ti neki poluteniseri izjavljuju stvari… Umjesto da se pokriju ušima i da budu srećni što su osvojili nekoliko gemova", rekao je oštro Ivanišević u intervjuu za "Sport Klub" i priznao je da mu je poslije Australije "pao teret od 800 tona sa leđa".

Ivanišević je podsjetio da je povreda nastala u polufinalu Adelejda protiv Medvedeva, da bi na treningu protiv Rusa, dva dana uoči Australijan opena, došlo do pogoršanja. "Zec" dodaje da je navikao na pritisak koji nosi saradnja sa Noletom, ali je iskreno priznao da mu je bilo "žao srpskog tenisera" pošto je dvije godine prije toga sa povredom trbušnog zida osvojio Melburn.

"Mislio sam da sam poslije Melburna 2021. sve vidio u svojoj karijeri, kada je osvojio Australijan open sa rupturom trbušnog zida. Sada je premašio očekivanja ne samo moja, već i očekivanja doktora i svih drugih. Svaki dan po pet-šest sati terapija - i slobodnim danima i na dan meča. Samo je dokazao koliko je veliki time što je bez treninga osvojio grend slem titulu", rekao je Ivanišević i još jednom se osvrnuo na one koji tvrde da je sve izmišljeno.

"Ne znam kako bih nazvao te ljude... Vidio sam i neke poluigrače kako svašta pričaju. ve postoji evidentirano. On ne želi da izađe sad s time u javnost, rekao da će izaći jednog dana. Postoje snimci magnetne rezonance, postoje nalazi i mišljenja doktora, radiologa...".

Ivanišević ima jednostavno objašnjenje, a to je da neki ljudi lakše podnose bol, neki slabije. Zato mu je dosta priča da je Novak "glumio u meču": 

"Đoković je najbolji teniser na svijetu, pa šta ima da glumi protiv nekog igrača od kojeg bi realno izgubio samo nekoliko gemova. Dobiće ga i ovako i onako?", upitao se Goran Ivanišević i tako jednom zasvagda zapušio usta kritičarima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC