• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija! Srbija golom u posljednjoj sekundi srušila Norvešku: Gubili cijeli meč, a onda bomba za odlazak na Euro!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski tim je uspio da napravi veliki podvig protiv favorizovane Norveške u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

 Srbija pobijedila Norvešku u posljednjoj sekundi golom Uroš Borzaš Izvor: Profimedia

Kakav smo meč gledali u Novom Sadu! Pun SPENS je došao da podrži Srbiju protiv Norveške, a srpski tim je uspio da ostane neporažen protiv skandinavskog tima. 

Na kraju je bilo neriješeno 24:24 na 10 sekuindi do kraja i Uroš Borzaš je golom donio pobjedu uz zvuk sirene! 25:24!

Cijeli meč je protekao u znaku Dejana Milosavljeva, koji je branio sve živo! Već na startu je sa dvije sjajne odbrane uspio da održi u igri Srbiju koja se mučila da postigne gol na početku. Bogdan Radivojević je promašio zicer za izjednačenje na početku, ali je i treća odbrana Milosavljeva uspjela da ostane u igri i kapiten Ilić je izjednačio na 3:3. 

Sve vrijeme nas je sjajni Banda držao u igri, a kada je Nemanja Ilić isključen u 16. minutu srpski tim je jednostavno nestao sa terena na minut. Napravio je sedmerac Ilić, pogodili su za 7:6 Norvežani, a onda iskoristili tri uzastopne izgubljene lopte Srbije za 10:6 i Toni Đerona je morao da zaustavi sve i da traži minut odmora. 

Nastavila se loša igra naših i poslije toga kada je Bogdan Radivojević promašio zicer, ali je ponovo na golu Milosavljev nastavio sa odbranama i kada je Radivojević iz nemogućeg ugla dao gol za 13:11 vidjeli smo da ima šanse da se Srbija vrati! Bilo je 14:12 na poluvremenu, a već na startu drugog dijela vidjelo se da Srbija ide svim silama na velikana! Marsenić je u prvom napadu drugog dijela pogodio stativu, ali kada nas je Nemanja Ilić vratio na 14:13 bilo je jasno da smo jako blizu.

Prelomni momenat je vjerovatno odbranjeni sedmerac Dejana Milosavljeva, koji se bacio na zemlju, uspio da pri rezultatu 19:18 ostavi srpski tim u igri, a ubrzo je Srbija preokrenula i golom Pešmalbeka u kontri je u 46. minutu povela prvi put na meču sa 20:19. Do kraja utakmice smo gledali rezultatsku klackalicu, a na kraju su "orlovi" uspjeli da sve privedu kraju na pravi način i da pobijede! Naredni meč sa Norveškom igra se 9. marta u Bergenu i tada bi i neriješen rezultat i matematički definitivno kvalifikovao Srbiju na Evropsko prvenstvo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC