• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradonačelniku Banjaluke "ukrali" muštuluk na izboru najboljih sportista godine! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Na manifestaciji u dvorani "Borik" gdje su u utorak dodijeljene nagrade najboljim sportistima Grada Banjaluka za 2022. godinu, gradonačelnik Draško Stanivuković i predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković imali su najvažnije zadatke.

 Draško Stanivuković ukradeni muštuluk (VIDEO) Izvor: Mondo/Slaven Petković

Njima je pripala čast da proglase i uruče nagrade za najboljeg sportistu i sportistkinju godine u gradu na Vrbasu.

Ninković je trebalo da proglasi džudistkinju Sofiju Pajić, ali su mu voditelji omaškom uskratili priliku da on saopšti ime nagrađene sportistkinje.

"Moraću da požurim da i meni ne ukradu 'muštuluk'", našalio se gradonačelnik Draško Stanivuković, ali uprkos njegovoj intervenciji, i kod proglašenja nagrade za sportistu godine, koja je zasluženo pripala karatisti Pavlu Dujakoviću, ipak je došlo do nove omaške, pa je ostao uskraćen da proglasi najboljeg.

"Pozivamo Pavla da dođe", rekao je voditelj, a Stanivuković dodao: "Pa ja to trebam reći".

"'Ajde Pavle, šta bi sada, čestitam. Hajdemo ponovo:' Najuspješniji je Pavle Dujaković. Parola je snađi se", uz osmijeh je istakao banjalučki gradonačelnik.

 Nakon završetka manifestacije, na konstataciju da su mu voditelji ukrali šou i da je ostao bez muštuluka, Stanivuković je ponovo uz osmijeh dodao da je "taman krenuo da kaže Pavlovo ime, ali..."

Naravno, greške se u svakom poslu dešavaju i to nije ono što je najvažnije...

"Poruka koju sam ovdje poslao da se uspjeh mjeri kako idete kroz vrijeme. Kada prođe određeni vremenski period onda sagledate koliko ste uradili. Kada smo prije godinu dana bili na ovoj manifestaciji, rekli smo da ćemo pola miliona maraka više da uložimo za sportske kolektive. Danas je to realnost. Rekli smo da ćemo završiti dvoranu na Laušu i ona je završena. Nastavićemo da ulažemo u sportsku infrastrukturu i za godinu dana će doći prilika da gradimo najveću sportsku dvoranu duplo većeg kapaciteta od 'Borika'. Biće to multifunkcionalna dvorana, a sad očekujemo najveći sportski događaj (Srpska open, prim.aut)", istakao je gradonačelnik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC