• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi neuspjeh Borca m:tel: Dobojska Sloga rutinski savladala banjalučki klub!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel doživjeli su novi poraz i to protiv Sloge u derbiju 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Rk Sloga - RK Borac 25. kolo Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučani su nakon ispadanja iz Kupa BiH od Hercegovine nastavili sa lošim partijama!

SLOGA - BORAC 30:24 (15:13)

U subornjem 25. kolu šampionata BiH izabranici Mirka Mikića nisu uspjeli da se oporave poslije šokantnog poraza u Nevesinju od 10 razlike i zabilježili su čak 12. poraz ove sezone.

Sloga je bolje ušla u utakmicu i poslije 10 minuta stekla tri razlike (7:4), zbog čega je morao da reaguje trener Banjalučana Mirko Mikić minutom odmora, ali gosti su nastavili sa greškama u napadu, pa su Dobojlije do sredine poluvremena održavale tri-četiri gola prednosti (9:5, 10:7).

Potom je Borac m:tel ubacio u višu brzinu i smanjio na samo gol prednosti (12:11) na pet minuta prije odlaska na odmor, a u tim trenucima se "razbranio" kapiten crveno-plavih Slađan Subotić, koji je najprije skinuo sedmerac i onda nekoliko "zicera", što je dalo krila gostujućem sastavu.

Ipak, u samom finišu prvog dijela, Banjalučani nisu uspjeli da stignu do izjednačenja iako su imali nekoliko dobrih prilika, pa se na odmor otišlo sa "plus dva" u korist Sloge (15:13).

U nastavku su gosti pokušavali da naprave preokret, međutim, Dobojlije su odbile sve pokušaje i u 40. minutu ponovo stekle četiri razlike (20:16), koje su održavale do nekoliko minuta prije kraja, a onda se dodatno "odlijepile" na šest, sedam razlike i prelomile utakmicu.

Bila je ovo 12. pobjeda ekipe Miljana Stanića, a najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Bojan Tulendić sa šest golova. Po jedan manje su zabilježili Dušan Miličević i Nemanja Peštić, dok je kod gostiju iz Banjaluke, Nikša Petrović postigao osam pogodaka i Vlado Draganić četiri gola.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Saša

Branković i Umićević su Borac doveli na margine tako da nikoga više i ne interesuje šta se dešava u Borcu. Dovoljno je vidjeti da Borac igra pred praznim tribinama Borika.

Dule

Bradonji i šusteru je stalo do Borca kao do lanjskog snijega.Dobro su se okoristili i šta ih briga.

Tommy Gavin

Kako to da svi krive upravu, a niko trenera i igrace? Mozak sprzen, sta li? Uprava je losa, ali nije uprava promasila prazan go(l). 3 ciste sanse trebaju Borcevim igracima za 1 pogodak. Trener ako misli da je bolji od tima treba reci: ja iz ovih igraca ne mogu izvuci vise, dajem ostavku. PS. Vratite pare narodu Republike Srpske.

Tiho

E moj Borac dokle te dovedoše dunđeri iz uprave.

Bilmez

Dok bilmezi vode Borac, teško Borcu...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC