• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ostaje bez bisera, Toskić vodi Perića u Celje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi rukometaš Borca m:tel od sljedeće sezone nosiće dres slovenačkog Celja koje sa klupe vodi srpski trener Alem Toskić.

 Luka Perić iz RK Borac ide u RK Celje Izvor: Anadolija/Miomir Jakovljević

Jedan od najtalentovanijih igrača RK Borac m:tel, Luka Perić, napušta crveno-plave.

Desno krilo Borca i reprezentacije BIH od naredne sezone nosiće dres Celja, objavio je slovenački klub na zvaničnom sajtu.

Uprava Celja očigledno uveliko radi na sastavljanju ekipe za narednu sezonu, a nakon Roka Zaponšeka, Grege Кrečiča, Nika Čirovića i Uroša Miličevića, dogovoren je i dolazak Luke Perića.

“Osjećaj nakon potpisivanja ugovora je fantastičan. Zaista sam srećan što mi se pružila prilika u ovakvom klubu kao što je RК Celje Pivovarna Laško. Prije svega, želio bih da se zahvalim direktoru i treneru kluba. Na meni je sada da dam sve od sebe”, rekao je Luka Perić za sajt Celja.

"Očekujem od sebe da budem sve bolji iz dana u dan. Da napredujem na svakom treningu i da opravdam poverenje. Verujem da ćemo i timski biti sve bolji. Rezultat neće izostati. Ja sam radujem se dočeku navijača u dvorani Zlatorog“, dodao je Perić, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Celjem.

U narednoj sezoni Perića će voditi Alem Toskić, nekadašnji član srpske reprezentacije koja se okitila srebrom na EP 2012, 

"Naš tim će u novoj takmičarskoj sezoni biti pojačan talentovanim Lukom Perićem. Siguran sam da je pred njim ozbiljna rukometna karijera. On je mlad igrač koji će naredne sezone zajedno sa Timom Cokanom pokrivati desno krilo, a sigurno smo da smo doveli veoma dobrog igrača. Trebaće mu vremena da se uklopi u naš tim, ali verujem da neće imati posebnih problema sa tim. Već se radujemo njegovom dolasku", prokomentarisao je Alem Toskić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Navijac

Bravo Luka! Zasluženo...👏💪

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC