• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optužili ga da laže, Novak uveo "zavjet ćutanja"! Pojavio se dokaz da Đoković ima problem, ali ne smije da priča...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski teniser Novak Đoković je igrao povrijeđen i o tome nije želio da priča.

 Novak Đoković zavjet šutnje ne priča o povredama Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u osmini finala mastersa u Monte Karlu pošto ga je poslije prave drame, prekida i sudijske greške eliminisao Lorenco Museti. Museti je iskoristio veliki pad Đokovića u drugom setu, kada je poslije 4:2 i vođstva Srbina koje obično govori da je "meč gotov", uspio da preokrene i slavi u tri seta - zbog čega je Nole nikad mrzovoljniji došao na konferenciju za medije.

Ono što mnogi nisu u prvi mah "registrovali" je da je Novak Đoković na meču protiv Italijana igrao sa steznikom na desnoj ruci, što nismo vidjeli u prvom susretu u Monte Karlu kada je igrao protiv Ivana Gakova. Takođe, pred novinarima nije ni riječ spomenuo o potencijalnoj povredi, samo je ukratko rekao da je "igrao katastrofalno".

Sada su se pojavile fotografije na kojima se vidi i kada je došlo do povrede. Novak Đoković je "sparingovao" u nedjelju sa italijanskim teniserom Mateom Beretinijem i prilikom jednog pokreta osjetio je bol u laktu. I na tom "prijateljskom meču" Đoković je već imao steznik na ruci, odnosno nosio ga je iz predostrožnosti od kada je počeo aktivno da se sprema za šljaku početkom aprila i više puta je fotografisan sa njime na ruci. Međutim, čini se da se možda tokom treninga sa Beretinijem situacija pogoršala i da je to uticalo na njegov nivo tenisa u Monte Karlu.

Pogledajte fotografije koje je zabilježila profesionalna fotografkinja Korin Dubril na treningu Novaka Đokovića i Matea Beretinija i sada je to odlučila da objavi:


U međuvremenu Novak Đoković nije rekao ni riječ o ovom problemu i čini se da je razlog toga što su ga uspješno "ućutkali" u Australiji kada je otvoreno govorio o problemu sa povredom zadnje lože, što se na kraju pretvorilo u melodramu u kojoj su ga novinari i protivnici optuživali da laže.

Iako je Đoković isticao da mu ne smeta šta pričaju, očigledno je da su takve priče imale uticaja i na njegov nastup u Monte Karlu gdje nijednog trenutka nije naznačio da ima problem sa povredom, štaviše - pričao je da je potpuno spreman. Između ostalog, zbog njihovog stava i napadanja kada god ima problem, Đoković se odlučio za "zavjet tišine" i zbog toga su navijači ostali bez istine o njegovom stanju u Monte Karlu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC