• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj transfer sage - NAJVEĆI SRPSKI BISER IDE KOD LEGENDE: Deceniju igrao za orlove, sad sa Stefanom ide u Ligu šampiona

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kjelce rasprodaje svoj tim i naredne sezone će biti izuzetno oslabljen, a jedan od igrača koji je napustio ekipu je i Stefan Dodić.

 Stefan Dodić prelazi u Celje Izvor: MN PRESS

Nastavlja se raspad Kjelcea, a u timu poljskog velikana naredne sezone neće biti ni Stefana Dodića. Najbolji juniorski rukometaš Evrope i reprezentativac Srbije od naredne sezone igraće za Celje, javlja "Balkan Hendbol", a saigrač će mu biti dosadašnji rukometaš Borca m:tel Luka Perić. On je potpisao ugovor sa Kjelceaom koji ga je proslijedio na pozajmicu u PPD Zagreb gdje je 20-godišnji srednji bek imao odličnu sezonu u Ligi šampiona.

Sada će nastaviti da se takmiči u rukometnoj eliti pošto će slovenački šampion i naredne sezone igrati Ligu šampiona. Tim koji sa klupe vodi dugogodišnji pivot srpskog nacionalnog tima i legenda tog kluba Alem Toskić je sa Dodićem potpisao dvogodišnji ugovor.

Dodić ima 20 godina i bio je MVP Evropskog prvenstva u Portugalu, a mnogi klubovi su željeli da iskoriste bankrot Kjelcea i dovedu ga, ali na kraju je Toskić uspio da ga ubijedi da stigne u Celje. Tamo će Dodić igrati sa Vukašinom Antonijevićem, kadetskim reprezentativcem Srbije koji je ljetos stigao iz Metaloplastike.  Ovo će biti četvrti klub u seniorskoj karijeri Dodiću, pošto je u Ligi šampiona već igrao za Metalurg, Vardar i Zagreb, tako da će ponovo ostati u regionu. 

Toskić je od 2021. godine trener Celja, a prije toga je aktivno igrao rukomet preko 20 godina. Bio je startni pivot Srbije godinama, a dio je tima iz 2012. godine koji je osvojio posljednju veliku medalju za Srbiju.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC