• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi stopirali meč, STRAŠNA POVREDA ZALEDILA SVE NA TERENU: Nijemac se samo srušio, savez objavio najgore moguće vijesti

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rukometaš Fuhsea iz Berlina i reprezentacije Njemačke Pol Druks je završio sezonu, a ko zna koliko će još morati da bude van terena. A sve je izgledalo strašno na terenu...

 Terška pobreda rukometaša Pola Druksa Izvor: Handball Highlights/Youtube

Jeziva povreda potresla je rukometnu Njemačku pošto je srednji bek "pancera" i Fuksea iz Berlina Pol Druks pokidao Ahilovu tetivu u 36. minutu finala EHF Euro kupa u Kristijanštatu. 

Druks je samo pao odjednom na parket, a srpske sudije meča Marko Sekulić i Vladimir Jovandić su morale odmah sve da prekinu. Bez ikakvog kontakta sa drugim igračem. Jednostavno se stropoštao na parket!

"Dijagnoza je užasna i ovo je tragedija za Pola i nešto najgore što može da se desi sportisti. Ovo je šok koji nismo planirali", naveo je nakon svega sportski direktor Njemačkog rukometnog saveza Aksel Kromer. Pogledajte kako je to izgledalo:

Na kraju je Švedska na tom meču pobijedila 37:33, ali to nije zanimalo skoro nikoga. Ovaj turnir se igra iz prestiža, a u najvažnijem dijelu sezone sada neće biti iskusnog Druksa. Fuhse će bez njega odigrati plej-of Bundeslige gdje se nalazi na diobi prvog mjesta sa Kilom, kao i F4 Lige Evrope gdje u polufinalu njemački tim igra sa Monpeljeom.

Ono što Druksa još više brine 28-godišnjeg srednjeg beka je to što je skoro nemoguće da se oporavi za Euro koji startuje 10. januara u Njemačkoj. Tu će učestvovati i tim Srbije koji se plasirao na turnir poslije odličnih igara u kvalifikacijama. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC