• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Borca m:tel o mogućim odlascima rukometaša: Nijednu ponudu zvanično nismo dobili

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Ništa zvanično nismo dobili", kaže Vladimir Branković o mogućim odlascima Berina Brkića, Marka Lukića i Luke Kneževića iz banjalučkog kluba.

 Vladimir Branković: RK Borac nije dobio ponude za Berina Brkića, Luku Kneževića i Marka Lukića Izvor: Mondo/Slaven Petković

Nakon što je Luka Perić potpisao ugovor sa slovenačkim Celjen Pivovarnom Laško, pojavile su se informacije da će crveno-plavi na kraju sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ostati i bez golmana Berina Brkića, koji je navodno sve dogovorio sa makedonskim Ohridom.

Takođe, Sloboda iz Tuzle je prema tvrdnjama banjalučkih medija jako zainteresovana za dvojicu bekova Borca m:tel Marka Lukića i Luku Kneževića.

Direktor Borca Vladimir Branković u kratkoj izjavi za MONDO je istakao da je zasad jedina istina to da je Luka Perić potpisao ugovor sa Celjem, a da ponuda nije bilo za ostalu trojicu rukometaša.

"Ništa zvanično nismo dobili u klub. Mislim da stvari nisu takve kako se piše, a kuloarske priče ne želim uopšte da komentarišem. Perić je jedini potpisao",rekao je Branković.

Inače, ovo je bila jedna od najturbulentnijih sezona za izabranike Mirka Mikića, koji su bili desetkovani povredama, ali su uspjeli da izbjegnu borbu za opstanak.

Ipak, 10. mjesto na tabeli je sigurno pozicija koju klub takvog renomea nije očekivao i sigurno ne zadovoljava očekivanja navijača crveno-plavih.

Banjalučkim rukometašima je do kraja sezone preostalo još gostovanje u Visokom protiv Bosne.

Možda će vas zanimati

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tuc

Ako je momcima istekao ugovor kakvu ponudu očekuješ

Banjalučanin

Sve možete saznati u kafe CULT kod izvjesnog Tesana,on ima info prije svih gdje ko ide…inače veliki navijač Borca,prisutan na svim utakmicama kao i nas Brko….Aj Borac

Bez komentara

@Banjalučanin Bolesno je prozivati nekoga , zasto navija .Zagnjuri nos u svoj život.Covjek ne zavisi ni od tebe ni od toga gdje ce neko igrati

Marko M.

Uvijek je lijepo čitati njegove nebulozne izjave

Mikara

Nema veze, podmlađujemo tim, dolazi nam golman od 42 godine

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC