• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultni kapiten Srbije završio karijeru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ivan Nikčević stavio je tačku na igračku karijeru sa 42 godine.

 Ivan Nikčević završio karijeru Izvor: Profimedia

Nekadašnji rukometni reprezentativac Srbije Ivan Nikčević je nakon kraja sezone u Španiji oprostio od sporta koji ga je proslavio! 

Dio posljednje generacije koja je donijela medalju u rukometu Srbiji 2012. godine kada su bili srebrni u Beogradu, igrao je za nacionalni tim od 2006. do 2016. godine. Počeo je karijeru u Crvenoj zvezdi, a onda godinama igrao u Španiji za Alteu, Almeriju, Portland San Antonio, Granoljers i Valjadolid. Zatim je od 2012. do 2016. igrao za Vislu, potom je četiri godine provoe u Sportingu sa kojim je osvojio i EHF kup, a sada se oprostio nakon sezone u španskom Benidormu. 

"Nakon 25 godina kao profesionalni rukometaš vrijeme je da kažem zbogom i hvala. Zbogo profesiji koja mi je dala toliko sreće, koja mi je omogućila da živim od onoga što volim. Hvala svim ljudima sa kojima mi se put ukrstio, svim timovima kolegama, trenerima i navijačima u ovom sjajnom sportu. Neću pričati o imenima jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Posebnu zahvalnost dugujem porodici. Samo oni znaju koliko je žrtve bilo na ovom putu i nema riječi kojima mogu da opišem koliko sam im zahvalan za sve ove godine. Bez njih ništa ne bi bilo moguće. Još jednom hvala i vidimo se van terena", napisao je u emotivnoj objavi bivši kapiten nacionalnog tima Srbije, 

Ivan Nikčević je bio kapiten Srbije na Evropskom prvenstvu 2016. godine, kada nam je zamalo izmakao odlazak u drugu fazu takmičenja. Ovo je zapravo drugi odlazak Nikčevića u penziju jer je on želio da napusti rukomet prošle godine, ali je onda Benidorm napravio problem sa registracijom Mladena Šotića na početku sezone i ubijedili su Nikčevića da još godinu dana bude na lijevom boku tima. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC