• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni ponos Banjaluke i RS: Umičević primio sudijski par Balvan-Praštalo, koje su sudile finale Lige šampiona

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučanke nedavno u Budimpešti sudile finale Lige šampiona između rukometašica mađarskog Ferencvaroša i Vajpersa iz Norveške.

 Tatjana Praštalo, Vesna Balvan, Marinko Umičević Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević upriličio je prijem za sudijski par Tatjana Praštalo – Vesna Balvan. Ove sjajne rukometne sudije iz Banjaluke nedavno su u Budimpešti sudile finale Lige šampiona između rukometašica mađarskog Ferencvaroša i Vajpersa iz Norveške.

"Vi ste naš ponos, ponos rukometa Banjaluke, Republike Srpske i BiH. Suditi finale Lige šampiona je svakako velika stvar, a vi ste to svojim znanjem i te kako zaslužile i nema sumnje da će ovo biti najbolji putokaz za sve one koje žele da se bave suđenjem. Ovom prilikom želim da Vam najiskrenije čestitam, pogotovo kada se zna da ste sjajno obavile posao i nadam se da ćete i dalje djeliti rukometnu pravdu na velikim takmičenjima", istakao je Umičević.

Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

Ispred Rukometnog saveza RS Umičević je Vesni Balvan i Tatajni Praštalo uručio i prigodne poklone.

"Veliko hvala predsjedniku na činjenicu što nas je ugostio u prostorijama našeg Saveza i na lijepim riječima koje nam je ovom prilikom uputio kao i na čestitki. Naravno, želim da mu se zahvalim na ovim lijepim poklonima i na činjenicu što je uvijek vjerovao u nas", rekla je Praštalo.

Na izjavu svoje koleginice nadovezala se i Vesna Balvan.

"Prijatno sam iznenađenja i više sam sad imala tremu, nego kada sam sa Tatjanom sudila finale Lige šampiona za rukometašice. Veliko hvala predsjedniku Marinku Umičeviću, ne samo na svemu što je za nas danas učinio, već i što smo njegovom zaslugom dobile priliku da sudimo utakmice muškim ekipama i to je za nas bio najznačajniji iskorak", naglasila je Balvan.

Tatjani Praštalo i Vesni Balvan iskrene čestitke uputili su i članovi Upravnog odbora RS Republike Srpske i BiH Vladimir Branković i Darko Savić, te Boris Šatordžija, predsjednik Sudijske organizacije Republike Srpske kao i komesar Aleksandar Vrhovac.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC