• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako su špijunirali Srbiju - predsjednica Saveza otkrila dokaze: Slovenci koristili prazne kutije, saznali sve! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpske rukometašice završile su takmičenje u grupnoj fazi, a dokazi o špijuniranju isplivali su nakon posljednjeg meča - protiv domaćina Slovenije.

 Slovenci snimali treninge Srbije Izvor: Instagram/milenabg2/printscreen

Rukometašice Srbije neslavno su završile učešće na Evropskom prvenstvu u Celju, a srpski nacionalni tim eliminisan je poslije grupne faze. U posljednjoj rundi izabranice selektora Bregara poražene su od domaćina Slovenije (27:24) u meču koji će tek izazvati mnogo kontroverzi u narednom periodu. Kako je istakla Jelena Lavko, Slovenci su snimali treninge srpskog nacionalnog tima.

Dokaze o tome predočila je i predsjednica Rukometnog saveza Srbije Milena Delić, koja je na svoj Instagram profil okačila fotografije nastale u hali. Na njima se vide trikovi koje je domaćin koristio - u probušene kutije koje su namještene u ložu stavljeni su mobilni telefoni, koji su pratili trening najboljih srpskih igračica.

Domaćin je nakon analize treninga stekao ogromnu prednost i uspio je da u igri iskoristi sve mane srpskog tima. Naravno, do te prednosti stigao je na veoma nepošten način, a u nekim drugim uslovima moglo bi da se priča i o izbacivanju sa turnira zbog ovakve prevare. Stvarno nije uobičajena situacija da organizator turnira uradi ovakvu stvar pred odlučujući meč u grupnoj fazi. Pogledajte fotografije:

"Žao mi je jer smo do sad sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim takmičenjima. Još mi je više žao kad suprotni tim snima treninge, gdje nema kamera, nego se postavlja telefon i ajped da nas snimaju jer se plaše da li će nas pobijediti sa četiri beka ukupno koja imamo, šta onda više da se priča o rukometu i o sportu", rekla je Jelena Lavko, jedna od najiskusnijih srpskih rukometašica.

Podsjećamo, pre meča protiv slovenija Srbija je izgubila od Švedske (27:21) i Danske (34:21), ali je ipak imala šanse za prolaz u nokaut fazu. Pobjeda od osam golova razlike sigurno bi je odvela u nokaut dio takmičenja, dok bi u slučaju pobjede manjom razlikom morala da zavisi od okršaja Švedske i Danske.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC