• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija igra ključni meč na Evropskom prvenstvu! Pobjeda je jedina opcija: "Znamo šta je ključ uspjeha"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srbija pod imperativom pobjede protiv Danske.

 Srbija igra ključni meč na Evropskom prvenstvu! Pobjeda je jedina opcija: "Znamo šta je ključ uspjeha" Izvor: MN PRESS

Rukometašice Srbije su Evropsko prvenstvo započele porazom od Švedske, pa sada imaju imperativ pobjede protiv Danske. Čeka ih duel sa još jednom skandinavskom zemljom (nedjelja 20.30 časova) i meč koji je od ogromnog značaja. Po tri od četiri najbolje selekcije prolaze dalje iz grupe, pa je jasno da bi novi poraz dodatno umanjio šanse. Posebno ako se uzme u obzir da bi onda u posljednjem kolu protiv Slovenije, jednog od domaćina šampionata, igrale meč na sve ili ništa.

Pred okršaj sa Danskom oglasio se selektor Uroš Bregar koji je pričao i o okršaju sa Šveđankama. "Napravili smo analizu i vidjeli smo da nismo ispunili ono što smo dogovorili. Imali smo mnogo problema u napadu, nismo se držali sistema, tražili smo rješenje više, pravili greške. Istina je da imamo samo pet bekova i da je teško posložiti lijepo odbranu, ali nećemo sada da se žalimo na to, borićemo se do kraja. Slijedi meč sa Danskom, sve njihove igračice dobro znam, gledao sam i njihov prvi meč i poraz od Slovenije", rekao je Bregar.

Dakle, obje ekipe u današnji duel ulaze sa istim skorom, porazom na startu šampionata. "Srbija je uvijek imala karakter i odreagovaće pozitivno. Vjerujem u ove igračice, vjerujem u njihov kvalitet i karakter. Oba tima imaju imperativ pobjede. Danska će sigurn igrati malo drugačije. Za nas je ključno da odigramo bolje u napadu i da bolje formiramo odbranu. Moramo da budemo bolji, agresivniji, ako želimo uspjeh. I naravno da budemo pametniji i strpljiviji u napadu", zaključio je Bregar.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC